GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Sort Spaghetti alla Marinara

2-3 portioner / ca. 850 g

Portioner

Klar på

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 850 g

Pasta farvet med blæksprutteblæk – Pasta a la Nero, som italienerne kalder det – er en flot og anderledes ret på tallerkenen.

Mere om retten

Pastaen er farvet sort med ægte blæk fra blæksprutter, og er du skeptisk over for blæksprutter og fisk, så kan du tage det helt roligt, for blækket er alene en farvetilsætning – pastaen kommer ikke til at smage af blæksprutte af den grund.

Denne ret er et rigtig godt eksempel på, hvordan italienerne formår at udnytte de naturlige ressourcer, som deres land byder på: Olivenolie, korn i form af pasta og solmodne grøntsager, som udgør en helstøbt ret, der så også lige med den flotte sorte farve af blæksprutteblæk understreger, at havet altid er tæt på.

Kapers giver retten lidt syre og ekstra umami, og hvis du vil understrege forbindelsen til havet yderligere og gerne vil spise fisk, kan du tilføje et par saltede ansjosfileter til retten.

Denne ret stammer oprindeligt fra Syditalien, og rejser du i dette område, vil du uvægerligt støde på den blækfarvede pasta, som er karakteristisk for det syditalienske køkken. Nyd den med et drys friskhakket persille og måske sprøde brødkrummer ristet i olivenolie med lidt hvidløg.

FLEXITAR TIP: Tilsæt fire ansjoser og kog dem sammen med retten og servér med smørstegte brødkrummer.

Bonzo er vilde med vegansk mad – så meget, at næsten hele One Pot serien er 100% vegansk.

Sådan gør du

1) Bring 750 ml vand og 2 spsk. olivenolie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre i ca. 12 minutter, til størstedelen af vandet er absorberet. Tilføj 1 potageskefuld kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt derefter salt, lad det stå i 1 minut og ibland evt. 1-2 spsk. varmt vand før servering.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Pasta (durumhvede (semolina), vand (12,5%), blæksprutteblæk (25%)) (88%), tomat, løg, salt, kapers (1,5%), paprika (1%), persille, hvidløg, oregano, ekstra jomfru olivenolie.
Indeholder gluten. Kan indeholde spor af mandler, hasselnødder, selleri, soja og sesamfrø.
Indeholder ikke glutaminat (smagsforstærker) eller kemiske tilsætningsstoffer.

Nettovægt: 250 g
Tilberedt: Ca. 850 g

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom