GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Spicy vegansk bolognese med ditalini

2-3 portioner / ca. 1350 g

Portioner

Klar på

124 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / ca. 1350 g

Vegansk Bolognese med chili

Kraftfuld, vegansk gryderet af tomater, løg, hvidløg, ærteprotein og chili.

Klassisk Ditalini pasta med bønner

Ditalini er en særlig type pasta, som er meget populær både i Apulien og længere sydpå på Sicilien. Denne ret kan for så vidt stamme alle steder fra, hvor man har brugt pasta i traditionel husmandskost – for en sådan ret er denne skønne servering med masser af smag og robusthed.

Her får du en vegansk ret med et strejf af chili fra vores klassiske bolognese. Ditalini er små hulformede pastaer, som med fordel kan koges færdige i bolognesen, så du får en skøn sammenkogt ret.

  • 1 ✕ Vegansk bolognese med chili (DK1685)
  • 1 ✕ Klassisk Ditalini pasta med bønner (DK1968)
Mere om retten

Vegansk Bolognese er en fantastisk variant af den klassiske bolognese – vi har blot undladt kødet og erstattet det af førsteklasses grøntsager, så du får en fyldig og mættende ret. Til retten har vi også anvendt ærteprotein. Det er med til at give retten et ekstra højt proteinindhold. Så føler du dig mæt i lang tid, og maven får noget godt at arbejde med.

TIP: Skal det være ekstra spicy? Så server retten med frisk chili og evt. lidt krydderurter på toppen.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Pappardelle:

1) Bring 700 ml vand og 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt 1 suppeskefuld kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt salt, lad det stå 1 minut og ibland 1-2 spsk. varmt vand før servering med en smørklat.

Kog eventuelt pastaen halvt mør i vand og kom den derefter op i gryden med Bolognese. Lad den simre mør i den lækre sovs. Pastaen suger den gode smag ekstra til sig og retten får en skøn konsistens. Ellers server retten som på billedet.

TIP: Tilføj godt med revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
Vegansk bolognese med chili

INGREDIENSER: Tomatstykker (57%), vand, ærteprotein (4,5%), løg (3%), selleri, gulerødder, solsikkeolie, salt, hvidløg (0,5%), sort peber, oregano, chili (0,4%).

Ragu Bolognese med chili Næringsdeklaration


Klassisk Ditalini pasta med bønner

INGREDIENSER: Pasta (durumhvede (semolina), vand (12,5%)) (86%), bønner (10%), moste kartofler, tomat, salt, hvidløg, persille, ekstra jomfru olivenolie.

Indeholder gluten. Kan indeholde spor af mandler, hasselnødder, selleri, soja, sesamfrø.

Klassisk Ditalini med bønner næringsdeklaration

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom