GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

XL Kødboller

2-3 portioner / 800g

2-3 portioner svg logo

Portioner

15 mins svg icon

Klar på

85 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 800 g

Bonzo XL Kødboller indeholder 800 g og er en mild udgave af kødboller i tomatsovs. Vi har hakket, snittet og tilberedt det hele, så det eneste du skal gøre er at tilføje dine favorit krydderier og varme retten op.

Mere om retten

Kødboller i tomatsovs ala Lady og Vagabonden er en sand klassiker, som især blev populær efter Disneys berømte tegnefilm. Siden er den blevet serveret med forskellige pastatyper, ris eller salat verden over. 

Det er en af de retter, som man bare vender tilbage til igen og igen, fordi den smager dejlig velkendt og skaber glæde for alle rundt om spisebordet.

Hos Bonzo har vi hakket kvalitets grisekød og sammensat med skønne, solmodne tomater, der udgør basen i den cremede sovs. Kødboller i tomatsovs er en af de allermest populære gryderetter fra Bonzo. Det eneste, du skal tænke på, inden du serverer retten er at krydre den, så den får den helt rigtige smag af middelhavskøkken. På den måde egner retten sig også ganske godt til børns sarte smagsløg – og derfor er Bonzo kødboller i tomatsovs en sikker fuldtræffer hos de små.

Server kødboller i tomatsovs med godt madbrød, pasta, ris eller måske bulgur – vælg det, som falder i smag hos familiens yngste! Bonzo tilbyder flere spændende muligheder inden for tilbehør.

Server med et drys parmesan på hver portion og pynt med blade af basilikum.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde.

Opvarm tomatsaucen og kødbollerne sammen, forsigtigt under omrøring i ca. 15 minutter. Vær opmærksom på, at hele kødbollen bliver gennemvarm og -tilberedt under opvarmningen.

Krydr med dine foretrukne krydderier, salt og friskkværnet peber. Kan også opvarmes i mikroovnen i 4 minutter på højeste effekt.

Tip: Serveres med friskkogt pasta, ris eller kartoffelmos. Server gerne ekstra grøntsager eller en salat til.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:

Kødboller af grisekød 40% (grisekød, brødkrummer (hvedemel*, hvedestivelse*, salt, gær), løg, hvedestivelse*, kartoffelstivelse*, salt, vegetabilske fibre, vand, krydderier), tomat 28%, vand, løg, modificeret stivelse, sukker, oksefond (salt, aromaer, stivelse, maltodextrin, ikke-hydreret solsikkeolie, oksekødsekstrakt, karamelliseret sukker, krydderier, urter, citron), salt, krydderier, tilberedte løg (løg, krydderiekstrakt), fortykningsmiddel (xanthangummi).

*Glutenallergener

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom