GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

6 nemme Keto frokost måltider

Er du kommet godt i gang med en ketokur, og leder efter inspiration til retter til keto frokost? Du er kommet til det rette sted.

keto frokost nem

Her får du Bonzos bud på nogle retter du kan spise til til en keto frokost, der er nemme at lave enten hjemme eller på arbejdspladsen? Alle retterne skal blot varmes op enten i en gryde, pande eller i en mikrobølgeovn. Ideelt både til dig der arbejder hjemme, på kontoret eller kontorfællesskabet.

For en ordens skyld gør vi opmærksom på, at vi ikke med dette indlæg vil levere faglig kostvejledning,m og hvis du ønsker at få en detaljeret indsigt i en KETO diæt eller andet, skal du tale med en diætist eller en kostvejleder, der arbejder med dette. Men vil gerne inspirere og give dig mulighed for nemt at lave mad, der lægger sig om af en low carb eller KETO kostplan.

Alle retterne kan spises for sig selv eller peppes op med en tilhørende low carb frokost salat efter eget valg. Netop fordi måltiderne er så nemme at lave og er så rige på smag, kan du skippe dit cheatmåltid, da Bonzos retter føles som cheatmad uden at være det. Den rette frokost sørger nemlig for, at du forbliver i ketose, hvorimod et cheat meal, grundet manglende planlægning, kan trække dig ud af ketose. Derfor anbefaler vi, at du supplerer følgende retter til din keto frokost madplan og fjerner cheatmåltidet:

  • Oksegullasch – En klassisk kødret, der virkelig supporterer dine ønsker om fedtforbrænding ved at undgå at spise nogle kulhydrater. Kødet er mørt og kommer i en krydret sovs med paprika og tomat. Retten er på 470 gram og 7,4 gram protein per 100 gram. Du kan preppe noget stegt spidskål dagen inden, hvis du ikke arbejder hjemme, til at spise sammen med.

  • Ragout al Paccantino – En vegetar Keto frokost ret fyldt med auberginer, tomater og peberfrugter. Denne syditalienske ret kan spise både kold og varm. Så tag den med i tasken eller i en plastcontainer med en gaffel eller ske. Så har du keto frokost på farten.

  • Bolognese – Klassikeren der også gør sig godt til frokost. Igen, varm retten op i gryde, pande eller mikrobølgeovn og lad kroppen få nogle proteiner i sig. Erstat den traditionelle pasta med revet squash, fintskåret hvidkål eller spidskål. Hav det klar i hver sin plastcontainer og hæld det opvarmede bolognese over kålen. Så har du en nem og lækker træningsfrokost lige ved hånden.

  • Vegansk bolognese – Perfekt til de kødfrie dage med samme procedure som almindelig bolognese. 

  • Kødboller med tomatsovs – Her kalder vi dem vores KETO kødboller med tomatsovs, som vi selv spiser til frokost relativt ofte. Retten er lækker, let forståelig og ligetil – ideelt til en hurtig frokost evt. efter eller inden en træningssession.

  • Funghi con pomodori – Vores tredje veganske forslag til en KETO frokost. Hvis du ikke spiser kød, kan du altid bestille flere af vores kødfri glas. Denne lækre ret med svampe og tomater er en af vores bestsellere. Retten kan nydes både kold og varm. Så arbejder du ude, så er det blot at tage låget og gribe din ske. Supplér evt. med lidt fintsnittet spidskål.

Vi håber denne liste med forslag giver dig inspiration til nogle retter, der kan gøre det nemmere for dig at planlægge frokost, som passer til din keto kur. Du kan købe alle frokost retterne i vores KETO kasse ← her. 

KETO er ikke alene en god kostplan, hvis du vil fokusere på at holde dig i form gennem low carb og proteinrig kost og både kunne realisere et vægttab og få masser af energi. Nye undersøgelser har vist, at en KETO diæt også kan være et aktivt middel til at regulere en sukkersyge og i mange tilfælde kan betyde, at man kan nedsætte sin insulindosis med op til halvdelen. Du kan læse mere om undersøgelsen her.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom