GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Måltidskasser til børn

Børnevenlig måltidskasse – Sådan sikrer du altid at have lækkert, børnevenligt mad i huset – til hverdage og ikke planlagte pasningsdage.

måltidskasser til børn

Madlavning til børn kan komme uventet, hvis det er i forbindelse med ikke planlagt pasning. Der er heldigvis en nem løsning til børnevenlig mad, du altid kan have lige ved hånden. I denne artikel dækker vi følgende områder:

Børn foretrækker at spise det, de kender

Børn spiser gerne, hvad de kender. Bonzos måltidskasse til børn indholder retter, som er udvalgt, smagstestet og godkendt af børn.

Lad os være realistiske; det er ikke altid nemt at finde på mad, som dine børn elsker, når du går rundt nede i supermarkedet efter arbejde. Ja, de skal helt sikkert spise noget nyt, for ikke at blive kræsne, som resultat af, at de spiser det samme igen og igen. Men det kan være en hård kamp at tage, dag efter dag.

Det er heller ikke altid, at du som bedsteforælder har planlagt at passe dine børnebørn i sidste øjeblik pga. sygdom og diverse (“skal vi passe dem OG lave mad til dem?”).

Hvis bare du havde et magisk skab i køkkenet med retter, du vidste, at børn eller dine børnebørn spiser uden besvær, og som kan laves på kun 15 minutter.

Lad os introducere dig for Bonzos måltidskasse til børn.

Hurtig gennemgang

 • Spækket med børnevenlige måltider, du kan lave i et snuptag.
 • Langtidsholdbar mad uden konserveringsmidler til uventede situationer i fremtiden.
 • Alternativ til at bestille pizza, rugbrød og tilfældig ikke-børnevenlige retter fra køkkenet, som ender med ikke at blive spist.
 • Ideel til forældre med børn og bedsteforældre, der ofte passer børnebørn.

Bonzos måltidskasser til børn er en pakke med forskellige måltider, børn elsker, som du altid kan have i dit køkken, uden at du skal bekymre dig om madens udløbsdato.

Bonzo mad er hhv. henkogt og frysetørret. Det er to naturlige konserveringsmetoder, der sikrer, at maden holder sig frisk og spiselig længe uden konserveringsmidler. Og det er kun med til at forstærke den smag, de i forvejen elsker. Du giver altså ikke dit barn mad, der er fyldt med kemikalier, når du giver dem Bonzo. 

Bonzos mad bygger på gamle traditioner. Traditioner, som vores bedsteforældre og deres forældre fulgte, når de lavede mad. Henkogning og frysetørring er altså ikke en ny fiks idé. Tværtimod. Det er madtraditioner, der stadig i stor stil anvendes i Italien og Frankrig. 

To lande hvor børn får serveret mad af passionerede madelskere. Mad der er lavet fra bunden i et køkken – nøjagtig som alt Bonzos mad. Og fordi det hele er lavet i køkkenet, betyder det: Der er absolut ingen tilsætningsstoffer i Bonzos mad. Kun gode råvarer i vores retter inspireret af det italienske og franske køkken.

Maden i de børnevenlige retter, du køber til din børn fra Bonzo, er altså bedre beskyttet, end de grøntsager du køber og har stående fremme eller i køleskabet.

Det er 100% sikkert at servere Bonzo mad til dine børn. Spørg bare vores egne børn og børnebørn. De er glade, når de sendes over til deres bedsteforældre. Og bedsteforældre er altid glade for, at selvom de ikke havde planlagt børnevenlig mad, så er det ikke et problem.

Måltidskasse til børn børnevenlig mad

Uanset om du skal lave mad til dine børn eller børnebørn, kan du stå i en situation, hvor du ikke har mad til dem i hjemmet. De spiser ikke de grøntsager, du har, og de har lige været ude og lege hele dagen. De er fulde af energi, og du ved også, at snart er legen er ovre, og så kommer sulten frem i deres små maver. 

Når det sker, kan du vælge at lave noget kompleks, der gør at de skal vente til maden er færdig. Eller du kan bede dem tage en rugbrød, som de også spiste til frokost i skolen. Eller du kan vælge en løsning, der er nem for dig og godt for dem.

Vores måltidskasser til børn indeholder 

Vi har lavet to forskellige børne måltidskasser. En, hvor der er retter, der inkluderer kød, og en grøn vegansk version.

Børnekasse Classic

1x Kødboller i tomat og 1x Majspasta

1x Chili con carne med 1x Basmatiris med svampe

1x Bolognese med 1x fuldkornspasta

2x Ragù di Fagioli

Børnekasse Vegan til 2 børn / 4 måltider

1x Chili sin carne med 1x Basmatiris med svampe

1x Vegansk bolognese med 1x Fuldkornspasta

2x Ragú de Fagioli

1x Funghi con Pomodori med Majspasta

Vi har inkluderet mad, som vi selv har serveret for vores børn og børnebørn. Alle retterne er blevet testet flere gange med masser af tommelfingre-op, og “mor, må jeg bede om lidt mere” og  “jeg vil gerne have lidt, farfar” – forespørgsler.

Alle vores børneretter er velkendte. De forstår måske ikke nødvendigvis, hvad chili con carne betyder. Men de fleste spiser det gerne uden problemer.

Har du lyst til at supplere børne måltidskassen op med lidt ekstra, så anbefaler vi disse tre klassikere

Mad til børn skal give dem inspiration til at ville spise rigtig mad.

Når du bestiller en måltidskasse til børn, vil du altid kunne lave et måltid bestående af gode råvarer, der er fyldt med energi.

Undgå at lade børnepasning resultere i sidste-øjebliks panik beslutninger til den nærmeste fast-food restaurant eller usund take-away levering.

✓ 1-2 måltider til 2 børn i et glas eller pakke.

✓ 100% fri for tilsætningsstoffer.

✓ Sammensat af produkter og råvarer af højeste kvalitet.

✓ Mulighed for at tilføje flere børnevenlige færdigretter til bestillingen.

✓ Servér hjemmelavet mad til børnene og undgå at falde for hurtige og sukkerfyldte retter.

✓ Stort udvalg at børnevenlige retter, som vi selv serverer til vores børn.


✓ 100% tilfredsgaranti – 60 dages pengene tilbage garanti, uanset årsagen.

✓ Hurtig levering. Du får maden leveret til døren indenfor 1-3 hverdage.

✓ Fokus på at bekæmpe madspild.

✓ Miljøvenlig indpakning og nemt at affaldssortere.

✓ Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær blandt de første, som får tilbud på vores nye retter.

Vores kunder siger…

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  – Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  – Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn 🙂

  – Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  – Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  – Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  – Caroline
 • Det er simpelthen så smart at man bare altid kan have mad klar, hvis man ikke lige orker at handle eller hvis det lige skal gå lidt hurtigt, men man stadig ønsker ordentlig og velsmagende mad. Bonzo har fat i et genialt koncept.

  – Oliver
 • Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

  – Erik
 • Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

  – Sanne

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
 • Kurven er tom