GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Mad til døren til 1 person – så bliver det ikke nemmere for dig

Der er sundere alternativer til hjemmeleveret mad end eksempelvis take-away. Bonzos retter mellem 10-30 minutter med minimal tid på selve madlavningen.

mad til døren leveret bonzo

Du er kommet godt i gang med at spise sundt, og har reduceret dine indtag af usund mad. 

Men supermarkederne frister stadig med alverdens mad- og drikkevarer, du gerne vil undgå at lægge i din indkøbskurv.

Hvad der er vigtigt er, at det mad du gerne vil have, skal leveres hjem til dig. Det skal være nemt at tilberede efter en lang dag på arbejdet – og må det gerne smage, som var det en fransk kok, der havde tilberedt maden for dig.

Netop det kan du få med, når du bestiller mad til døren fra Bonzo.

 • Hurtig levering – Fra du har sendt din bestilling, til der bliver banket på døren, går der god 1-3 dage.
 • Få leveret færdigretter lige til døren, som regel 1-3 dage efter bestilling.
 • En god løsning: Til dig, der bare gerne vil bruge din tid på andet, end at hente og bringe indkøbsvarer.
 • Passer godt til: Familier, bofællesskaber og kollektiver, hvor I kan spare at handle og bære mange kg., når I handler ind.
 • Alternativ til at bestille indkøbsvarer fra et supermarked, hvor du også skal bestille ingredienser til de enkelte varer.
 • Vælg mellem en lang række franske og italienske færdigretter.

Det er udelukkende et spørgsmål om at bruge sin tid, på det der giver mest glæde og værdi, at folk vælger at bestille at få mad leveret til døren.

Her er nogle forslag til forskellige måltider, som er populære blandt vores kunder, der, ligesom dig, også ønsker at få mad leveret til hoveddøren.

Tomatsuppe – den klassiske, som indeholder tomater, squash, gulerødder og kartofler.


Boeuf Bourguignon – Lækker Chalossais Oksekød, braiseret med rødvin, gulerødder og svampe.


Poulet Basquaise Piperade – Smagsfyldt kylling, tomat, peberfrugt, løg, hvidløg og braiseret skinke – fransk mad, når det er allerbedst.

Ukendte og oversete fordele ved at købe færdigretter

Vi troede faktisk, at det primært var fisk, som var det som danskerne ønskede, at de spiste mere af. Men ifølge en undersøgelse fra COOP fra 2016, så er det grøntsager. Ifølge en undersøgelse ville hele 58,1 % af de adspurgte gerne spise flere grøntsager (og 57,2 % der gerne ville spise mere fisk) (Bemærk, linket downloader rapporten).

Her er en liste af ukendte og oversete fordele, du får med, når du spiser færdigretter fra Bonzo.

 • Der er ingen tilsætningsstoffer. Kun rene råvarer i glassene.

 • Mange af retterne inkluderer mange forskellige grøntsager, så hvis du ønsker at spise mere grønt, er Bonzos færdigretter en god og nem måde at gøre det på.

 • Der står nogle dygtige folk bag madlavning, hvorfor du er nærmest garanteret en smagssucces (Vi har forskellige præferencer for salt, sødme, hvor stærkt mad skal være osv., hvorfor nogle af retterne måske kræver, at du tilpasser dem)

 • Undgå fristelser til at spise usundt, når du bare kan tage et glas fra skabet.

 • Du reducerer dit madspild markant, fordi du ikke skal smide mad ud, der ligger og bliver for gammel i køleskabet.

 • Afmålte portionsstørrelser – Har du prøvet at lave pasta og lave for meget? Stil dig bagerst i køen, du er nemlig ikke den eneste. Vi har prøvet os frem og tilpasset størrelserne, så man bliver mæt. Bonzos portioner var først mindre, men efter god feedback fra kunder, har vi tilføjet mere indhold, men oplever ikke, at det har øget madspild.

Hvis du ikke er sikker på, hvad du leder efter, så tag et kig på vores forskellige måltidskasser. De er bygget op, så de passer til singles, par eller familier, og har kasser både med kød eller plantebaserede retter. Se vores sortiment af måltidskasser ← her.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
 • Kurven er tom