GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Mad til flere dage – som ikke tager lang tid at lave nogle af dagene

Tænker du nogensinde: Hvis jeg laver dobbelt så meget mad i dag, behøver jeg ikke at lave mad i morgen?! Læs om fordelene ved at lave større portioner, så du har mad til flere dage.

mad til flere dage færdigretter

Har en du en periode med lange dage på arbejdet? Hvor det sidste du har lyst til, når du kommer hjem, er at lave mad?

Savner du inspiration til retter, du kan lave i store nok portioner, så du slipper for at lave mad de næste par dage?

Gryderetter, lasagner og store mængder pasta er de klassiske retter at lave, hvis man vil have mad til flere dage. 

Men der er faktisk en mulighed, der er nemmere og smager bedre, ifølge vores kunder, der køber igen og igen.

Spis fransk brasserie-mad hjemme – flere dage i træk

Hvordan lyder dette scenarie:
En rutineret fransk kok laver mad til dig og 100 andre menneske i restauranten. I skal alle have boeuf de bourguignon. For at spare tid og besvær, laver han det i en stor kipgryde, hvor der kan være mad til 100 mennesker.  

I gryden tilfører kokken de bedste råvarer og ingredienser, der er udvalgt for at få nøjagtig den smag, man kan forvente. Og fordi det er en stor portion, er nøjagtighed og præcision essentielt for, at alle 100 mennesker får mad af højeste kvalitet.

Kokken har gjort det før. Maden bliver lavet på rutinen, der følger en checkliste, for at sikre at maden smager, som man forventer hver gang. 

Kokken laver mad i et køkken – ikke i et laboratorium. Maden indeholder derfor kun det en kok, der skal lave mad til ventende gæster, vil tilføje til sin mad.

Simpel fysik giver kokken mulighed for at lave din mad længe før du skal spise den

Du er gæst. Det samme er de andre 99 mennesker. Men hverken du eller de andre sidder på en restaurant i Frankrig. Du sidder hjemme hos dig selv. Men kokken er i Frankrig. Derfor hælder kokken ikke din mad på en tallerken men i stedet i et glas, hvor maden bliver varmet op til 80-100 grader. Ved den temperatur bliver alle bakterier slået ihjel – alene pga. varme – ikke tilsætningsstoffer. Maden bliver varmet op i et patentglas, der, pga. undertryk, presser luften ud, uden at luft kan komme ind. Efter henkogningen  er glasset lufttæt, og maden kan holde sig frisk i over flere år – uden at der er tilført tilsætningsstoffer. Glasset bliver sendt til Danmark og hjem til dig dig. Direkte fra kokkens køkken til dit køkken.

Kokken ved godt, at du i forvejen gerne vil spare tid på at lave mad, og have mad til flere dag i træk. Derfor er der mad nok til to dage i glasset, hvis maden er singlemad

Så nu hælder din brasserie-ret i en gryde, og din one pot i en anden gryde, der har 650 ml vand, som har været oppe og koge.

Når der er gået 10 minutter, tager du det mad, du kan spise i dag, velvidende om at der også skal være til i morgen. 

I morgen skal retten blot varmes op et par minutter i mikrobølgeovnen.

Sådan! Gourmet fastfood, der har været længe undervejs for at du kan få den bedste, autentiske smag – hver gang. Mad til flere dage, der normalt ville tage flere timer i køkkenet, tilberedt på under den tid det ville tage at hente en pizza, der ikke ville være nok til i morgen.

Spar tid hver dag på madlavning og opvask, da mange af Bonzos retter er one pot retter. Du kan selv vælge, om du vil sammensætte det med enten ris, pasta, couscous eller cavatelli – som alle blot kræver noget vand og lidt olie.

Der er ingen grund til at finde skærebræt, kniv eller andre køkkenredskaber frem. Vi har gjort alt det, der tager tid og kan gøre madlavning uoverskueligt. Vi har endda lavet en måltidskasse til 1 person med alle vores favorit-retter til singler – helt enkelt.

Uanset hvornår på ugen, er det nemt at tilberede mad til flere dage med Bonzo

Når du laver mad til flere dage, behøver det ikke at betyde, at du skal bruge dobbelt så meget tid på den første dag. Det vil være i det store hele ikke være tidsbesparende.

Når du vælger at strække din mad over flere dage, uanset om det er til dig selv, eller til dig og din partner, skal det være nemt at gå til. Og det skal ikke være det samme genganger-mad hver gang.

Afsluttende kommentarer

Der er så mange årsager til effektivisere sin madlavning.

  • Undgå madspild
  • Frys det mad ned, du ikke kan spise, og spar tid en gang i fremtiden
  • Spis din yndlingsret oftere
  • Scor points på hjemmefronten ved at sige, at du nok skal lave mad i dag og i morgen.
  • Mindre opvask = mere tid til ting, der er sjovere end opvask, som er alt andet.

Hav altid en liste med retter, du elsker så meget, at du ser det som ren forkælelse, at spise det igen og igen, og måske igen på dag tre.

Klik over til vores Måltider, og se vores sammensætninger af one pot og brasserie-retter. Når du kombinerer de to, så er det vores erfaring, at der faktisk er mad til en person til hele tre dage, for mange personer.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom