GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Nem frokost – til hverdag og weekend

Spild ikke værdifuld tid på at lave frokost, hvis du arbejder hjemmefra. Læs hvordan her …

nem frokost til hverdag og weekend

Er du også blevet sendt hjem fra arbejdet? Væk fra kollegaer, morgentrafik, men vigtigst af alt kantinen på arbejdspladsen? 

Det er kommet som et chok for mange, der pludselig fik hjemmearbejdsplads, at de nu pludselig skulle til at inkludere frokost i deres daglige rutine. 

På samme måde, at børn fra byen tror at skinke kommer fra supermarkedet, kan man tro, at voksne tænker, at frokosten kommer fra kantinen. Det er derfor, at frokosten bliver betegnet som et nemt måltid. 

Så hvad gør man, når man nu i et stykke tid har skulle finde på måder at komme på en nem frokost-løsning, og gerne vil have noget ny inspiration? Det besvarer på i denne artikel:

Når en nem frokost bliver unødvendig besværlig

En OL sprinter kan vinde guld på bare 10 sekunder. Men vi ser ikke de tusindvis af timers arbejde og hård indsats, det kræver, for at kunne løbe så hurtigt. På samme måde kan du falde over en lækker salat opskrift online, der påstår, at den er løsning til en hurtig frokost. Men, ligesom med OL sprinteren, må man ikke glemme, hvad der ligger bag selve retten, og hvad det kræver, for at man kan spise den. 

En nem frokost er kun nem, hvis du har alle råvarer og køkkenudstyr, du skal bruge. Allerhelst skal det komme med en start knap, hvorefter maden passe sig selv, mens du fortsætter med at arbejde. Det er ganske udelukket, hvis du skal følge en opskrift.

Et alternativ er færdigtlavede retter i supermarkedet. Men det kræver, at du tager sko og jakke på, og går ned og handler ind. Pludselig tager frokosten mindst en time af din tid.

Fem bud til en nem frokost, når du arbejder hjemme

De fleste retter, vi anbefaler her, er one-pot retter. Men hvis du arbejder hjemme, alene, og kun skal lave frokost til dig selv, kan du sagtens spise frokost igen til aftensmad, når din partner kommer hjem. Du kan nemt supplere op med ris, pasta eller grøntsager, sådan at det ikke føles som om, du spiser nøjagtig det samme to gange lige efter hinanden.

 • Arrabiata med majspasta – Tager 10 minutter i køkkenet. Smager som Syditalien og er en hurtig vegetarisk løsning til frokostbordet. Retten kræver to gryder i brug, der kan passe sig selv, når først maden er hældt i hver sin gryde. Arrabiata med majspasta er ret nemt at lave til frokost mellem Zoom møder.
 • Kødboller med Majspasta – Tager også kun 10 minutter. Samme princip som ovenstående, men denne gang blot med kødboller. Slip for at få fedtede fingre, ved først at skulle forme, pochere og stege bollerne, såvel som lave en sovs. Tag glasset. Klik låget op, og hæld indholdet i gryden, og indstil temperaturen. Du kan nå at gå ind og skrive din email færdig.
 • Chili sin carne med basmatiris – Endnu en smagsfyldt vegetarisk ret til frokost. Denne ret tager 15 minutter, men skal blot stå og småsimre for sig selv. Retten indeholder 20 % bønner som giver den mættende følelse, så du har energi til resten af arbejdsdagen. Også her skal du blot bruge to gryder, og absolut ingen snitten-hakken-skæren-skrællen. 
 • Gullasch med kartoffelmos – Tilbered en frokost, der er rig på protein på blot 15 minutter. Selv hvis du spiser en tidlig frokost, vil denne ret holde dig mæt til du skal lave aftensmad.
 • Vegansk bolognese med krydret spaghetti – til dig der er ønsker at spise mindre kød, er her en hurtig og simpel ret, du kan lave mellem Zoom møder eller design sprints. To gryder. 10 minutter hver – på samme tid. Lækkert frokost på ingen tid. Direkte fra køkkenskabet.
kødboller med majspasta fra bonzo
chili con carne med basmatiris nem mad fra bonzo
gullasch med kartoffelmos med spinat nem mad fra bonzo måltider

Quiz om hvorvidt en frokost er nem at lave

Er en frokost nem at lave, hvis:

 1. Du først skal søge på nettet efter en opskrift på en nem opskrift?
 2. Du først skal køre ned til supermarkedet, for at handle ind til den?
 3. Du først skal koge, stege, bage eller på anden måde tilberede nogle af ingredienserne?
 4. Du først skal vaske op og rydde køkkenet efter frokosten, inden du kan lave aftensmad?
 5. Du først skal træffe unødvendige mange beslutninger om frokost, inden du kan spise frokost?

Bonzo er mad leveret til døren, du kan spise til aftensmad og til frokost. Det kommer i glas, der blot skal hældes i en gryde, med vand eller lidt olie. Du kan nemt stille de to gryder eller kasseroller, samt tallerken og bestik i opvaskemaskinen, og fortsætte arbejdet med god samvittighed om, at dit køkken er ryddet efter du har holdt din frokostpause.

Er du single, kan du lave hele portionen, hvormed din frokost automatisk og resultere i nem aftensmad til én person, der bare skal varmes i en mikrobølgeovn. Alternativ kan du lave ekstra aftensmad dagen før, og gemme resterne fra dagen før til frokost.

Det er pludselig blevet ret nemt at lave et simpelt måltid til frokost, når du inviterer Bonzo til bords.

Afsluttende kommentarer

Hvis du skal finde et alternativ til din kantine, så skal du ikke til at inkludere kompleksitet ind i din frokost. Du skal gøre det nemt for dig selv.

Prøv altid at lægge mærke til, hvor lang tid du bruger alt i alt, på din frokost, og se om der ikke er en nemmere måde at spise et godt frokost måltid.

 • spaghetti med hvidløg og chili færdigretter fra bonzospaghetti med hvidløg og chili

  Spaghetti med hvidløg og chili

  2-3 portioner / ca. 800 g

  64 kr.
  Tilføj til kurv

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
 • Kurven er tom