GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Risotto alla Toscana med spinat

2-3 portioner / ca. 800 g

Portioner

Klar på

Vegansk

64 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / 800 g

Risotto med spinat er skøn risotto med Carnardiris og en sand klassiker i det toscanske køkken.

Mere om retten

Vidste du, at der er mere end 40.000 forskellige rissorter i verden? Ud af dem har vi valgt en enkelt – nemlig Carnardi – til denne risotto, som er en klassiker fra det smukke Toscana. Carnardi er en de bedste sorter til risotto.
Den afrundede ris har nemlig en perfekt sammensætning af stivelse, som gør, at den både kan koge ud og bevare et bid, sådan som det skal være i en perfekt risotto.

Italienerne elsker spinat, og derfor er det naturligt, at den også har fundet vej til risottoen, hvor den både giver en flot farve og et skud vitaminer til retten.
Servér risottoen som selvstændig ret, måske med revet parmesan på toppen, eller servér den som tilbehør til eksempelvis stegt fisk eller kylling. Kom eventuelt lidt rejer eller muslinger i retten og gør den til en festlig hovedret også til hverdag!

TIP: Prøv med et drys af friskhakket, bredbladet persille på hver portion. Risottoens milde smag får et ekstra pift med det grønne drys – og du får et ekstra skud vitaminer og mineraler, som persille er rig på.

Bonzo er vilde med vegansk mad – så meget, at næsten hele One Pot serien er 100% vegansk.

Sådan gør du

1) Bring 700 ml vand og 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 18 min.). Tilsæt en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier, tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

FLEXITAR TIP: Servér med 1 tsk. gorgonzola-ost og en smule nødder.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.

Retten indeholder

Ingredienser:
Carnardi ris 93%, spinat 4%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), løg, persille.
Kan indeholde MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ, TUN, BLÆKSPRUTTE og ÆG. Indeholder ikke tilsat glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 800 g

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom