GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Vegansk måltidskasse – Til dig, der har et ønske om at spise mere grønt

Find dine nemme-at-kombinere veganerretter for en mere varieret madplan i hverdagen.

vegansk måltidskasse

Lære mere om vores veganske måltidskasser i denne artikel, hvor vi ser på:

Du mangler inspiration til at spise mere grønt, uanset om du er veganer, eller blot ønsker at have en kødfri dag om ugen, ikke sandt? Noget nem vegansk aftensmad, der smager af noget. 

Du er træt af at smide mad ud fra grøntsager, som skrog, skræller, knolde, toppe og andet restaffald, når du laver en kødfri ret.

Hvis bare der var en måde at spise mere grønt uden madspild, der kunne give dig et bedre overblik og madplanlægningen.

Lad os introducere dig for en Bonzo vegansk måltidskasse. Den eneste grønne måltidskasse på markedet med 0% madspild.

 • Få vegansk mad leveret, uden du skal bekymre dig om udløbsdato, eller om maden rådner inden du når at spise den (forklaring for det finder du længere nede. Hemmeligheden er henkogning og frysetørring).
 • Perfekt til veganere, fleksitarer og familier, hvor ikke alle kan lide det samme.
 • Alternativ til: Veganske måltidskasser, der skal spises indenfor et par dage.
 • Reducér tiden du bruger i køkkenet på tilberedning, uden at gå på kompromis med smagen eller sundhed.

Bonzos veganske måltidskasser introducerer dig for en ny og nem måde at spise vegansk; uden madspild, uden tilsætningsstoffer på under 5 minutters arbejdstid og 10-20 minutter tilberedning

Bonzos veganske måltidskasse gør det nemmere at spise mere grønt. Især til dem, der har et ønske om at have en kødfri dag, og som leder efter en nem måde at spise mere grønt.

Du kan vælge at kombinere hundredvis af veganske retter med ris, pasta, bulgur, perlebyg og andet godt for mave og sind.  

Det har aldrig været så let at lave en madplan for de næste 30 dage. Vælg nemt mellem forskellige retter, og lav dit eget personlige mix and match.

Du vil blive en del af en hurtigt voksende gruppe, der ikke bare spiser mere grønt, men også hjælper miljøet på samme tidspunkt. Lad mig uddybe.

vegansk måltidskasse til dig der gerne vil leve mere grønt

Alle Bonzos færdigretter er enten frysetørret eller henkogt, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om udløbsdato.

Du køber altså vegansk mad i en måltidskasse – den eneste af sin slags – hvor du kan spise alt maden der følger med. 

Og, maden er bearbejdet efter traditionelle metoder, der gør at mad kan holde sig lige så lang tid, som mad på konserves. Dette skyldes at Bonzos veganske mad er enten frysetørret eller henkogt. 

Ikke sikker på hvad det er? Du er langt fra den eneste.

Bliv en ekspert på frysetørreing ← og lær alt hvad du har brug for at vide om henkogning ← her.

Hvor mange retter, har jeg at vælge imellem i Bonzos vegansk måltidskasse?

Du kan vælge imellem 11 forskellige retter i glas, som eksempelvis linsesupper, chili sin carne, arrabiata og ragout al paccantino.

Du kan så kombinere en af de 11 retter med de ca. 35 forskellige one pot retter, som alle sammen kan kombineres efter smag og behag, hvor der er ris, risotto, penne, bønnesuppe, cous cous og meget mere at vælge imellem.

Du kan også kombinere en af de 11 retter med en af vores 10 poser med tørvarer af økologiske pasta, quinoa mix, perlebyg og flere spænde veganske retter. Bemærk, at du med en pose med økologisk tilbehør, får mad til hele fem portioner. Men overordnet, kan du vælge mellem flere hundredvis af veganske retter, når du køber mad hos Bonzo.

Du får dækket dit behov for vitaminer og mineraler uanset hvilken af Bonzos vegansk måltidskasse du vælger. Vores retter indeholder en bred vifte af grøntsager som auberginer, tomater, svampe, linser, ærter, løg, gulerødder eller og forskellige typer bønner.

Vegan mad, der er nemt at planlægge, og nemt at lave på travle dage

Du kan handle ind til den næste uge, eller du kan handle ind til mad, du ikke skal spise før om flere måneder. 

Vi ved, at mange af vores kunder køber et lager ind af vegetarretter, til de uger, hvor dagene ikke forløbet som ventet. Til dage, hvor de ikke magter at handle ind, eller de ikke gider at spise rugbrød igen, igen.

vegansk måltidskasse

Bonzos veganske måltidskasse er din medhjælper i køkkenet, der har lavet alt tidskrævende arbejde for dig, så du kan fokusere på andet og mere underholdende end at skrælle kartofler.

Det er tid til at introducere et nyt hemmeligt våben til din sunde livsstil.

Hvad vil det sige, at spise vegansk?

En vegansk kost er en kost, der kun består af plantebaserede fødevarer. Når alt kommer til alt, spiser veganer ikke meget anderledes end kødspisere – maden er blot tilpasset deres præferencer. Der findes skønne veganske supper, gryderetter, salater og ovnbagte retter. Du kan finde retter fra hele verden, hvor der findes veganske plante alternativer til de traditionelle retter med kød. Det inkluderer pizza, tacos, burritos, lasagne, burgere, pandekager, sandwich og desserter.

Hvad er en vegansk livsstil?

At spise eller leve vegansk vælges på baggrund af flere forskellige årsager, som eksempelvis et ønske om at passe på jorden og dyrene. Mange med vegansk kost lever også en vegansk livsstil. Det vil sige, at man afholder sig fra at købe og konsumere produkter, hvor der har indgået dyr i produktionen på nogen måde. Det er især i valget af tøj, hvor læder og pelse bliver valgt fra af veganere samt diverse beauty produkter, som kan være testet på dyr.

At leve vegansk er en livsstil, men også et livssyn. De mest udbredte årsager til, at man vælger at spise vegansk er for at forbedre sit helbred, redde dyreliv og tænke på planeten. Her er det især den Co2 udledning, der er forbundet med hele kødproduktionen. Men overordnet så er det en kombination af de forskellige punkter, der kendetegner en vegansk livsstil.

vegansk mad for begyndere livsstilsændring

Hvor længe har der været veganere?

Termet veganer er et relativt nyt fænomen. Det blev, angiveligt, første gang brugt af den britiske dyrerettighedsaktivist Donald Watson i 1940’erne. Han brugte det i vendingen: “Vegansk beskriver en filosofi, hvori dyr ikke bør udnyttes eller mishandles for at producere mad eller andre formål.”

Hvordan får du nok protein, når du spiser vegansk?

Når du fjerner kød fra din kost, fjerner du også den primære kilde til protein, som vi kender til. Denne kostændring resulterer ofte i, at “nye” veganere går rundt og er sultne og trætte, fordi de endnu ikke har lært at balancere den nye kost. Der er naturligvis en tilvænningsperiode, når man fjerner kød fra sin kost, hvor kroppen skal tilpasse sig. Veganere har dog masser af muligheder for at kompensere deres proteinindtag fra det kød, de ikke spiser. Gode alternativer er bønner, sojaprodukter, jordnøddesmør (mere kendt som det ikke-oversatte ord peanutbutter), cashewnødder og græskarkerner.

Hvorfor er Bonzos veganske måltidskasse en hjælpende hånd?

Vegansk mad kan være ret omstændigt at lave, da der ofte er flere komponenter i spil. Der er ofte en del forskellige grøntsager der skal skæres, skrælles, pilles, koges og andet. Det er ikke easyfood, med mindre man køber en færdiglavet salat fra supermarkedet. Bonzos mad derimod er praktisk. Flere af retterne kan spises kolde og direkte fra glasset, som det er tilfældet med ragout al paccantino og fagioli al forno.

Sundt fastfood

Nemt på arbejdspladsen

Maden kan som sagt spises direkte fra glasset og også bruges som spread på brød. Det er derfor nemt at tage med på arbejdspladsen. Man skal blot købe sit favoritbrød. En anden ting er, at du kan varme glassene op i en mikrobølgeovn. Hvis arbejdspladsen stiller en til rådighed, kan du have varmet din mad op hurtigere, end dine kollegaer har hentet deres mad fra buffeten.

Nemt at lave efter en lang dag på arbejdspladsen

Bonzos mad er lækkert og nemt at lave samt hurtigt at tilberede. Og det bedste er, at maden er naturlig langtidsholdbar, så du altid kan have noget vegansk mad i hjemmet, uanset hvor lang en vagt du har haft, og hvor sent du kommer hjem. 

Du slipper for at købe grøntsager, der bliver gamle og rådne.

Mulige udfordringer ved at være veganer

En af de ting, som folk reagerer stærkt på, er den bekymring om, hvad deres venner og familie vil sige, hvis de erklærer, at de er blevet veganere samt de “problemer” det vil skabe, når de spiser hjemme hos folk.
Husk: At vælge at spise og leve vegansk er ikke længere et nyt fænomen og heller ikke en modedille. Det er en livsstil, som langt de fleste accepterer og gerne tilpasser deres gæstemad, så der er noget ekstra til veganere, og ikke bare en hovedret uden kød.

Hvis du vil lette opgaven for dine venner eller familie, som måske har svært ved at tilpasse deres mad den veganske kost, kan du tilbyde at medbringe maden selv. En anden mulighed er i god tid at sende forslag til nemme veganske opskrifter eller færdige måltider, de kan lave for dig.

Her er Bonzos retter utrolig nemme at lave for en vært og ellers et hurtigt alternativt, du sagtens kan tage med. Det tager blot 10-20 minutter at varme op, uden noget behov for yderligere tilberedning.

Hvilke lande har flest veganere?

Hele 38 % af den indiske befolkning er vegetarer, hvorefter Israel ligger på en andenplads med 13 %, efterfulgt af Taiwan og Italien med hhv. 12 og 10 %. Derefter er der ingen lande, hvor mere end 10 % af befolkning er vegetarer. I Danmark er tallet blot 3,1 %. Andre tal viser, at det er godt 45.000 i Danmark, der kun spiser vegansk.

Så hvad så med veganere? Det tal må unægtelig være en del lavere. Det er det også, men det er også svært at måle, og der findes faktisk ikke en liste.

Indien har den største veganske befolkning og USA ligger nummer to. Det giver mening, da det er to store lande med højt befolkningstal. Hvis man i stedet ser på antal veganer ift. indbyggere, er det måske lidt overraskende Storbritannien og Israel, der ligger højest. 

Ifølge Google og vegansk-relaterede søgninger, såsom “nærmeste veganske restaurant”, veganske færdigretter, veganske mærker og “veganske retter”, ser listen med interesse for vegansk mad sådan her ud:

 1. Storbritannien
 2. Australien
 3. Israel 
 4. Østrig
 5. New Zealand 
 6. Tyskland
 7. Sverige
 8. Schweiz
 9. Canada 
 10. Irland

Lande der er vegan-venlige (stort udvalg af veganske retter og restauranter)

 1. USA
 2. Storbritannien
 3. Polen
 4. Canada
 5. Thailand
 6. Tyskland
 7. Singapore
 8. Taiwan
 9. Israel
 10. Australien

Bonzos veganske retter og tilbehør findes i mange forskellige udgaver og med fantastiske muligheder for at kombinere dem. Alternativ kan du vælge en af vores allerede sammensatte veganske måltidskasser, som du finder → her på siden.

Hvilke veganer måltidskasse har Bonzo?

Hvilken vegansk måltidskasse en skal du prøve først?

Husk, du kan få din favorit måltidskasse med veganske færdigretter tilsendt med 20 % rabat, hvis du vælger en abonnementsordning – helt uden binding.

Garanti og pakkeindhold

 • Måltid til 2-3 dage i en pakke til en person
 • 100 % fri for tilsætningsstoffer

 • Sammensat af lokale produkter og råvarer af højeste kvalitet fra Italien og Frankrig

 • Mulighed for at tilføje flere veganske færdigretter til din bestilling

 • Spis hjemmelavet mad, hvor du bruger mere tid på at spise, end på at lave mad

 • Stort udvalg at veganer-venlige retter, der er rige på smag

 • 100 % tilfredsgaranti – 60 dages pengene tilbage garanti, uanset årsagen

 • Hurtig levering – Du får maden leveret til døren inden for 1-3 dage.

 • Fokus på at bekæmpe madspild

 • Miljøvenlig indpakning og nemt at sortere til affaldssortering

 • GDPR-sikret
 • Tilmeld dig nyhedsbrev og vær blandt de første der smager vores nye retter

Det siger vores kunder
Trustpilot

 • Smagfulde lækkerier af topkvalitet

  Bonzo er fantastisk! 😍 .. lækre, smagfulde kvalitetsretter lavet af de bedste råvarer! Man får et sundt og nærende måltid på ingen tid. Det er perfekt til de dage hvor tiden er knap, men også til de dage hvor man simpelthen bare ikke kan lade være – for når først man har stiftet bekendtskab med Bonzo så kan hver dag være bonzodag! 🙂

  Det er næsten som juleaften når man får pakker fra Bonzo! De gør altid en dyd ud af at levere ens bestilling lynhurtigt og man kan være sikker på at den er pakket rigtig fint og forsvarligt ind fra top til tå. Bonzofamilien som står bag Bonzo er nogle skønne mennesker og deres kærlighed for madlavning, kvalitetsråvarer og service kommer tydeligt til udtryk i alt hvad de rører ved.

  Jeg har prøvet mange af retterne på hjemmesiden og jeg har endnu ikke prøvet nogen jeg ikke kan lide. Mine top favoritter er chili con carne og den veganske tomatsuppe!

  Bonzo har mine varmeste anbefalinger! ❤️

  – Sabine
 • Lynhurtig levering

  Lynhurtig levering og endelig noget der er nemt, og ligetil at gå til. Vi er ved at afprøve det veganske liv herhjemme. Vi er to voksne, og hvert glas holder 2 dage for os. I nogle af retterne kommer vi selv lidt ekstra salt og peber i..Peber behøves ikke i Arrabiata retten. Vi bruger lidt ekstra grøntsager ved siden af..og for os mætter maden, fordi den er så proteinrig med masser af bønner. Vi har bestilt 3.gang herfra, og er fint tilfredse. Tænk den tid man selv sparer på at kokkerere, når man elsker simremad.

  – JH
 • Lækre produkter

  Lækre produkter, smager rigtigt godt, og så er det nemt! Kan klart anbefales 🌹

  – Anja

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
 • Kurven er tom