GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Sugo di pomodoro alle olive

Italiensk tomatsauce med oliven, Økologisk

Portioner

Klar på

Vegansk

Økologisk

65 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 290 g

Krydret sauce med kapers og oliven som kan anvendes bredt til pasta, med eller uden kød eller fisk.

Mere om retten

Klassisk tomatsauce tilberedt med oliven og kapers – en ægte italiensk sauce, der er fyldt med dyb smag og umami.

Brug saucen som den er, blot varmet op og vendt med din yndlingspasta. Den passer perfekt med en spaghetti eller pastaskruer. Du kan for eksempel prøve vores majspasta, som er let og fin i smagen samtidig med, at den ikke indeholder gluten. Ønsker man ikke at spise gluten eller kan ikke tåle dette hvedeprotein, så er majspastaen en god mulighed. Du kan gøre retten ekstra herlig ved at koge din pasta halvt mør og så komme den over i saucen, hvor den koger færdig. Det giver en god konsistens, og pastaen optager saucen perfekt.

Pift retten op med lidt knas: Ristede mandler eller brødcroutoner ristet på panden med olivenolie og hvidløg. Lad det blive sprødt og drys det på retten.

Prøv også at servere saucen sammen med en af vores retter med kød. Eksempelvis som supplement til vores chili con carne eller kødbolle. Det supplerer retterne med ekstra smag og fylde. Kun fantasien sætter grænser, så du kan få netop den smagsvariation, som du holder mest af.

Skal du lave pizza, er tomatsaucen med urter perfekt til at dække bunden, inden du kommer det fyld på, du ønsker.

Du kan med fordel supplere saucen med ekstra grøntsager eller kød og servere den som kødsovs sammen med pasta: Svits løg, hakket gulerod, lidt bladselleri og hvidløg i olie i en gryde og kom hakket kød på. Når det hele er lækkert brunet, kommer du et glas tomatsauce med urter på, lader det koge godt igennem og smager til med salt og peber. En skål reven parmesan on the side– og voila, middagen er klar på et kvarter. Det er hurtig og nem hverdagsmad, hvor alle kan være med.

Prøv også at pochere filet af hvid fisk i saucen og server med ris, kartoffelmos eller pasta. Prøv for eksempel en af vores One Pot varianter af mos, risotto eller pasta til – og et skønt og herligt måltid er klar!

Tomater er i dag en helt afgørende del af mange italienske retter. Men italienerne kendte ikke til tomaten, før europæerne kom til Amerika i 1400-tallet og opdagede de ranglede planter med de særprægede bær, som groede i det nuværende Mexico. Siden har italienerne kun kigget én vej, når det gælder om at finde måder at bruge tomaten på i deres skønne Middelhavskøkken.

Tomater er sprængfyldte med vitaminer. Tomater er rige på A- og C-vitamin, flere B-vitaminer, jern, zink samt en række carotenoider.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Hæld glassets indhold i en gryde. Opvarmes under omrøring i ca. 10 minutter ved middel varme. Krydret sauce med kapers og oliven, som giver umami og dybde i smagen. Server til ris eller pasta og drys gerne med ristede brødkrummer vendt med hvidløg. Prøv at smelte 4-5 ansjosfileter i olie i gryden, inden du kommer saucen i. Perfekt til grillet fisk eller dampede muslinger.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 7 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Hakket tomat* (81%), oliven* (10%), ekstra jomfru olivenolie*, kapers i eddike*, salt, persille*, hvidløg*, chili*, peber*. *Økologiske ingredienser.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom