GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

XL kødboller med sort spaghetti

4-5 portioner / ca. 1650 g

Portioner

Klar på

149 kr.

1 stk. svarer til 4-5 portioner / ca. 1650 g

XL Kødboller

Bonzo XL Kødboller indeholder 800 g og er en mild udgave af kødboller i tomatsovs. Vi har hakket, snittet og tilberedt det hele, så det eneste du skal gøre er at tilføje dine favorit krydderier og varme retten op.

Sort Spaghetti alla Marinara

Pasta farvet med blæksprutteblæk – Pasta a la Nero, som italienerne kalder det – er en flot og anderledes ret på tallerkenen.

Vores XL kødboller kommer i en familievenlig størrelse, så du kan sætte let og lækker mad på bordet de dage, hvor det gerne må være lidt nemt. Vi har farvet pastaen med blæksprutteblæk, så det får en flot sort farve – smagen kender du fra almindelig spaghetti.

  • 1 ✕ XL kødboller (DK2286)
  • 1 ✕ Sort spaghetti alla marinara (DK1937)
Mere om retten

Det eneste, du skal gøre, er at tilføje dine favoritkrydderier til kødbollerne, så de får den smag, du ønsker. Den sorte spaghetti ser flot ud sammen med den røde tomatsovs fra kødbollerne, og vi er sikre på, at både familien og dine gæster vil nyde retten med velbehag.

TIP: Riv et fed hvidløg og bland i pastaen – det giver en dejlig smag til retten. Servér med friskrevet parmesan og krydderurter.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Sort spaghetti alla marinara:

1) Bring 700 ml vand og 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt 1 suppeskefuld kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt salt, lad det stå 1 minut og ibland 1-2 spsk. varmt vand før servering med en smørklat.

Kog eventuelt pastaen halvt mør i vand og kom den derefter op i gryden med kødbollerne. Lad den simre mør i den lækre sovs. Pastaen suger den gode smag ekstra til sig og retten får en skøn konsistens. Ellers server retten som på billedet.

TIP: Tilføj godt med revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
XL kødboller

INGREDIENSER: Kødboller af grisekød 40% (grisekød, brødkrummer (hvedemel*, hvedestivelse*, salt, gær), løg, hvedestivelse*, kartoffelstivelse*, salt, vegetabilske fibre, vand, krydderier), tomat 28%, vand, løg, modificeret stivelse, sukker, oksefond (salt, aromaer, stivelse, maltodextrin, ikke-hydreret solsikkeolie, oksekødsekstrakt, karamelliseret sukker, krydderier, urter, citron), salt, krydderier, tilberedte løg (løg, krydderiekstrakt), fortykningsmiddel (xanthangummi).

*Glutenallergener


Sort spaghetti alla marinara

INGREDIENSER: Pasta (durumhvede (semolina), vand (12,5%), blæksprutte-blæk (25%)) (88%), tomat, løg, salt, kapers (1,5%), paprika (1%), persille, hvidløg, oregano, ekstra jomfru olivenolie.

Indeholder gluten. Kan indeholde spor af mandler, hasselnødder, selleri, soja og sesamfrø.

Indeholder ikke glutaminat (smagsforstærker) eller kemiske tilsætningsstoffer.

næringsdeklaration sort spghetti

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom