GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Billige måltidskasser

Spis økonomisk med god samvittighed for miljø og pengepung med en billig måltidskasse fra Bonzo

billig måltidskasse studerende mad færdigmad

Oplever du at din indkøbsture i supermarkedet ofte bliver dyrere end planlagt? 

Sporadiske køb du ikke har brug for, eller at du ender med at købe noget, du allerede har? (Hvor mange dåser tun har man virkelig brug for?)

En løsning på disse problematikker er at skrive en indkøbsseddel. Undersøgelser foretaget af Coop i 2016 viser dog, at blot 12 % af os ved, hvad vi skal have til aftensmad, når vi tager ned og handler ind. Og det er til trods for at undersøgelser fra 2019 viser, at 73 % af os skriver en indkøbsliste inden vi tager ud og handler.

Hvad, du har brug for, er færre ture til supermarkedet. Online handel er en mulighed, men det er faktisk nemmere at blive fristet til at købe mere, når du sidder på nettet, hvor alting blot er et klik væk. 

Lad os introducere dig for Bonzo – den billigste måltidskasse udbyder på markedet ifølge undersøgelser fra findmaaltidskasse.dk.

Hvad får du med, når du bestiller billige måltidskasser fra Bonzo?

  • Spis dig mæt i solide måltider til under 40 kr. ca. halvdelen af, hvad en pizza koster.
  • Alternativ til billige frosne færdigretter, der til gengæld har et højt sukkerindhold.
  • Betal ikke for stilke, skræl og andet, du ikke spiser. Betal kun for mad, du spiser.

 • Vælg mellem billige plantebaserede retter, retter med kød eller lækre pastaretter.
 • Perfekt til singler, par eller familier, der ønsker at reducere deres madbudget.
 • Tilføj nemt flere af dine (billige) yndlingsretter, så du altid har billig mad i hjemmet og dermed slipper for turen til supermarkedet.

Bonzos billige måltidskasser er perfekte til den prisbevidste madentusiast, der efterspørger et stort udvalg af billig mad

aftensmad til familie måltidspakker måltidskasser fra bonzo

En af årsagerne til, at Bonzo faktisk er en billig madkasse er, at retterne er portionsanrettede. Vi får mange kommentarer for, at maden gør folk mætte, og de er glade for, at de slipper for at skulle smide mad ud. Hvis vi skal være ærlige, så havde vi i vores opstart kunder, der mente, at vores portionerne var for små. Vi lyttede, og har nu tilpasset størrelsen, så de indeholder mere mad – mere end hvad der bliver betegnet for en korrekt mængde mad. Så nu bliver du med garanti mæt. Skulle du opleve, at du tilbereder for meget mad, kan du hælde det overskydende i en plastikbeholder og spare penge på mad til dit næste måltid.

De genanvendelige glas, som maden kommer i, kan lukkes, og, modsat mad i konserves, sagtens opbevares på køl, så man kan spise resten et par dage senere.

Du er altså med til at bekæmpe madspild, samtidig med du sparer penge (og kommer til at skulle handle ind sjældnere), når du laver Bonzos mad.

Når du bestiller en billig måltidskasse fra Bonzo, bliver den leveret med gratis levering inden for 1-3 hverdage, så du nemt kan bestille mere, når du vil undgå at blive fristet nede i supermarkedet.

Hvad hvis jeg selv vil vælge retter i stedet for en billig måltidskasse?

billig måltidskasse familiemad bland selv færdigretter

Hvis du synes, at vores måltidskasse mangler en eller flere retter, du gerne vil have med, kan du nemt tilføje dem til din billige måltidskasse. Vi har lige nu hele 15 retter til blot 60 kr., som betegnes som gourmet fastfood. Du kan vælge mellem retter med eller uden kød – det sidste, hvis du ønsker at spise mere grønt.

Bemærk dog, at du med fordel kan koge nogle ris eller pasta, blandt andet til chili sin- eller con carne, eller vores bolognese retter. Det er dog stadig en billig tilføjelse. Faktisk koster det kun ca. 1 kr. ekstra pr. person at tilføje ris eller pasta til en ret.

Sidst vi tjekkede var prisen for ris per kilo = 10 kr.* og prisen for pasta 6,5 kr. Per kilo*

*Vi tjekkede tre forskellige supermarkeder online.

Hvis du vil forkæle dig yderligere, kan du også købe smagfuldt pasta, ris, bulgur med mere, der koster 5-6 kr. ekstra per person her på siden. Så får du også alt maden leveret på samme tidspunkt.

Spis billigt og spis lækkert – det er muligt med Bonzo. Og så har du maden inden for 1-3 dage. Du skal endda kun handle for 299 kr., så får du også levering helt gratis.

Billigste måltidskasser

biligste måltidskasser billige måltider nem aftensmad

Vi præsenterer vores syn på, hvad der gør måltidskasser billige og til en god pris.

Hvis du stiller spørgsmålet, hvilken måltidskasse er billigst, så findes der adskillige sider, der sidestiller prisen på forskellige billige måltidskasser med hinanden. Men vi mener, at værdien af en måltidskasse er mere nuanceret end, hvad prisen på måltidskasserne er. 

Fælles for Bonzo og de andre, som blandt andet inkluderer: Yumbo, Halkær Ådal, Simple Feast, Marley Spoon, RetNemt, Aarstiderne, Hello Fresh og Kokkens Hverdagsmad, er, at vi alle leverer mad hjem til vores kunder. Mad af høj kvalitet med et ønske om, at I spiser godt og varieret. Det tilbyder vi alle til forskellige priser og med forskellige typer mad.

Der hvor vi mener, at Bonzo distancerer sig og tilbyder de billigste måltidskasser på markedet er på alle de faktorer, der normalt ikke bliver målt på.

 • (Endnu mere) Tidsbesparende.
 • At betale for mad, der ikke bliver spist.
 • At være et billigere alternativ til take-away, fordi man allerede har maden i køkkenet.
 • At betale for mad, der når at blive for gammelt, fra man får det leveret.

Lad os gennemgå tage dem fra begyndelsen.

Du sparer tid: Uanset hvilken måltidskasse du køber, sparer du tid, som du normalt ville bruge på at handle ind og tænkte over, hvad for noget mad, du vil spise. Men andres måltidskasser end Bonzos kommer med råvarer og en opskrift, der kræver tid og fokus, tager Bonzos måltider kun mellem 10-30 minutter at klargøre. Og med klargøring mener vi at finde maden fra skabet, sætte vand over og tilføje en one pot ret i det kogende vand. Vores brasserie retter skal blot hældes i en gryde og varmes op langsomt. Du skal røre i maden en gang imellem, men det er dét. Der er ingen decideret madlavning. Det er nemt som en leg, og du kan sagtens kan læse nyheder, lave lidt arbejde eller lege med børnene, mens maden stort set passer sig selv. Bonzos mad er er ikke en tidsrøver, men en tids-tildeler. Og tid er dyrt, hvorfor vi mener, at vi laver landets billigste måltidskasse. Derudover …

Du betaler ikke for den del af maden, du ikke spiser: Når du køber en måltidskasse med friske grøntsager og fisk, er der unægtelig spild. Grøntsagernes knolde, skræl, stilke med mere bliver ikke spist. Men du betaler for det. Fiskeben bliver ikke brugt og skæres ud og smides direkte i den lille grønne kompost skraldespand. Men du betaler for det. Når du derimod køber Bonzo mad, er alt maden i hhv. one pot retterne eller de forskellige måltider spiseklar. Du behøver endda ikke at bruge hele glasset, hvis du ikke kan spise det hele. Du lukker bare glasset igen og sætter det i køleskabet. Resterne kan sagtens spises inden for de næste 4-5 dage efterfølgende, så der er mad til flere dage og ingen madspild.

Billigere alternativ end take away

Når folk bestiller take-away, er det som regel på grund af en af to årsager eller en kombination: Ikke at orke at lave mad, eller ikke have mad i hjemmet og dermed skulle i supermarkedet efter det. Det er nemmere at bestille mad fra mobilen og vente, end det er at afklare, hvad man vil spise og gå ned og handle ind, og først derefter skulle gå i gang med at lave mad. Nej tak. Men Bonzos mad er langtidsholdbar mad. Vores retter kan holde sig flere år fordi det er frysetørret og henkogt. Det betyder, at hvis du sørger for at have Bonzo mad i huset, så har du altid et billigere alternativ til take away, du kan lave på helt ned til 10 minutter.

Absolut minimal risiko for at smide mad ud, der er for gammelt

Bonzos mad er baseret på konserveringsmetoder, der er helt uden kemi eller tilsætningsstoffer. Derfor, når du bestiller mad fra Bonzo, skal du ikke automatisk starte et nedtællingsur, og har ca. en uge fra det er åbnet til at spise alt den mad du har fået, inden den ikke længere er god. Med mindre du gemmer maden i en campingvogn uåbnet, hvor den kan holde sig i flere år. Vi har endnu ikke hørt om nogle kunder, der har købt mad, de ikke nåede at spise, inden udløbsdatoen randt ud.
Så du mister altså ikke penge på at købe mad, du ikke får spist. 

Det var fire årsager til, at Bonzo har de måltidskasser med den stærkeste pris  og er blandt de billigste måltidskasser på markedet. Og prisen er naturligvis bedre, når vi har tilbud på vores måltidskasser. Der er penge at spare, ved at vælge en Bonzo måltidskasse, hvor du spiser alt den mad, du får leveret og skal bruge mindre tid på madlavning og planlægning.

Spar penge og tid i dag

Spar penge i dag. Klik over og se udvalget af vores måltidskasser og se vores udvalg for billige måltidskasser – med fokus på at spare tid tid og undgå madspild, samtidig med at du spiser mad højeste kvalitet.

Se udvalget af billige måltidskasser ← her. 

Vi kan også anbefale, at du tilmelder dig Bonzo nyhedsbrev. Så hører du fra os, når vi har måltidskasser på tilbud, enten med reduceret pris eller du flere produkter med i prisen. Tilmeld dig i bunden af siden.

Spar penge på maden med fuld tryghed for tilfredshed

 • Spis dig mæt i lækker mad.

 • Tilføj kun vand, evt. olie.

 • Hurtig levering til døren eller pakkeshop inden for 1-3 hverdage.

 • 100% tilfredsgaranti.

 • Gratis levering til hele landet ved køb for mindst 299,-.

 • 100% fri for tilsætningsstoffer.

 • Vores veganske produkter er mærket med V-mærket fra v-label.eu.

 • Måltider til 2-3 dage i en måltidskasse.

 • Altid mindst 12 måneders holdbarhed. Ved produkter i glas er der altid mindst 24 måneders holdbarhed.

 • Fokus på at bekæmpe madspild.

 • Mulighed for nemt at tilføje flere varer med kød eller plantebaserede produkter.

 • Miljøvenlig indpakning og nemt at affaldssortere.

 • GDPR-sikret.

Det siger vores kunder
Trustpilot

 • Lækkert og hurtigt

  Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  Hilsen
  En glad og mæt studerende

  – Nabbed
 • Nem tilberedning og lækre retter

  Nem tilberedning og lækre retter både som børnefamilie til aftensmad og som hjemmearbejdende til frokost.
  Gode priser.
  Enkelt booking process, hurtig levering og super kundeservice.

  – Jonas
 • Bolognese, som man får den i Italien

  Lækre produkter til en god pris.

  – Christian
 • vegansk Chili sin Carnesin carne chili

  Chili sin Carne

  1-2 portioner / 500 g

  65 kr.
  Tilføj til kurv

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
 • Kurven er tom