GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Camping mad

En guide til nem camping mad til næste campingtur med familien eller vennerne.

nem camping mad til ferie

Med begrænset køleskabsplads og en mini fryser kan madlavning på campingturen være en udfordring, uanset om man camper i Danmark eller i udlandet. En af de største glæder ved campinglivet er at trække stikket fra de daglige pligter, der også inkluderer indkøb og tilberedning af frokost og aftensmad. Så hvad kan man tage med, der både kan holde sig længe, er praktisk, og smager så lækkert, at jeres camping mad er ren og skær selvforkælelse?

Lad os introducere jer for Bonzo til campingbordet og klapstolene.

Her er, hvad denne artikel dækker:

Mad til camping uden køleskab

Fersk og frisk kød skal være på køl og er derfor ikke ideelt til udflugter. I en campingvogn eller køler i bagagerummet sætter det nogle store begrænsninger. Et andet alternativ er dåsemad til camping. Dåse mad til camping er fremragende, hvis man er spejder. Men på campingturen med venner eller familie, må maden godt være lækker. 

Bonzos mad er konserveret ved hjælp af frysetørring og henkogning. Det betyder, at det kan holde sig i mange måneder ved stuetemperatur. Bonzos mad er ideelt mad til camping uden køleskab – også selvom i har køleskab. Vi har en lang række brasserie retter, simreretter og one-pots, der blot kræver to gryder over de to blus, der ofte er i en campingvogn. Ti til tyve minutter senere er der mad til hele banden. Det smager godt, og det er nemt at lave.

Nem mad på camping

Camping er ensbetydende med ferie, afslapning og kvalitetstid med venner eller familien. Dagligdagens pligter skal holdes på det minimale. Pakker i Bonzo med på turen, får i nem mad på camping, hvor der er mulighed for at vælge retter, som alle i familien kan lide. 

Vi har over 75 forskellige produkter, du kan vælge imellem. I kan få vegetarretter, kødretter, pasta, bulgur, couscous, supper og meget mere, der kan kombineres efter jeres ønsker. Alle retter skal blot varmes op eller koges i vand  i henholdsvis 10-30 minutter. Pak lidt olie, salt og peber med, og evt. noget parmesanost til pastaretterne. Det er lækkert og aftensmad mad på campingturen som alle kan lave, og som også kan spises til frokost.

Camping mad opskrifter vs. færdigretter camping

Leder du efter nemme opskrifter til hurtige camping retter, eller leder du efter færdigretter, du kan tage med på campingturen? 


Vi tager hatten af for dem, der ønsker at stå og lave nye retter på campingturen. Vi tror dog også, at når man leder efter opskrifter på camping mad, søger man egentlig efter måder at lave nemme måltider, fordi man ikke gider at lave mad på sin ferie. Og slet ikke i en campingvogn med stærkt begrænset plads. 

I stedet for at lede efter camping opskrifter, så se nærmere på disse færdigretter, der blot tager ti minutter at lave. Og med “lave” mener vi varme op, fordi maden er allerede lavet for dig. Det er færdigretter til campingturen.

Dette er blot et udpluk af nogle af de mange retter, du kan købe eller selv sammensætte ud fra vores sortiment.

Se vores udvalg af måltider, I kan tage med på jeres campingtur. Der er noget for enhver smag og budget til jeres campingtur. I behøver ikke andet end to gryder eller kasseroller, lidt olie, krydderier og noget at røre rundt med for at kunne spise lækker camping mad, der er med til at gøre turen uforglemmelig. For hvem gider at spise kedelig mad på campingturen? Det skal da smage godt, og det skal være nemt at lave og nemt at transportere, ikke? Hvis du er enig, så bør du prøve at tage Bonzos mad med næste gang, du skal på campingtur.Turmad fra Bonzo – Nem mad at tage med på tur

turmad til hike

Uanset om det er turmad til campingturen, spejderturen, teltturen, vandreturen eller overlevelsesmad, så skal det imødekomme nogle praktiske krav:

 • Det skal kunne laves på en trangia, over bål, eller i et campingvognskøkken.
 • Det skal ikke fylde meget og være nemt at tage affaldet med sig.
 • Det skal tåle ikke at være på køl og generelt svingende temperaturer.

Alt i alt, skal det være nem mad at tage med på tur, uanset om man skal alene eller i en gruppe. Traditionel turmad kommer ofte i en pose, hvori der hældes varmt vand, der spises med spork, hvis man også har investeret i grej til turen. I bedste militær mad stil, indtages maden effektivt direkte fra posen, som var det en del af ens feltration.

Vi er selv udendørs mennesker, både som tidligere spejderleder og festivaldeltager. Vi værdsætter praktikaliteterne og smagen i Mountain House og Adventure Foods produkter, nøjagtig som folk der arbejder fra BMW nyder oplevelsen i Mercedes og vice versa. Der hvor Bonzo skiller sig ud er med udvalget af forskellige slags turmad, du ikke finder andre steder. Og skulle I være i tvivl om kvaliteten og smagen, så læs en test af vores mad på Outsite ← her.

One Pot turmad

outdoor mad til turen turmad

Hvis du ikke er bekendt med one pot, så fungerer det kort og godt ved, at man inkluderer alle produkter i en gryde. Ved at lade det hele koge sammen, får smagen fra de forskellige ingredienser virkelig mulighed for at deltage i et fællesskab og gøre maden smagsrig.

Maden bliver lavet af dygtige italienske kokke, hvorefter maden som eksempelvis pastaretterne, får siet væsken fra. Derefter spredes maden ud på sterile plader og fryses ned og frysetørres, inden det bliver vakuumpakket. Bonzos One Pot mad pakkes i flatpacks, der kan være i rygsækken. De er altså praktiske at pakke, fordi de kan stakkes eller presses ned i siden.

One pot findes som færdigmad i mange forskellige former:

 • Risotto
 • Basmatari
 • Pappardelle
 • Orecchiette
 • Pennette
 • Froiette
 • Spaghetti
 • Bavette
 • Cavatelli
 • Fuldkornspenne
 • Linguine
 • Ditalini med bønner
 • Kartoffelmos
 • Couscous
 • Polenta
 • Bønnesuppe
 • Linsesuppe
 • Zuppa di fagioli alla pugliese
 • Minestrone 

Der er altså gode muligheder for, at du kan spise et nyt måltid på dine næste mange vandreture. Bonzo har lige nu 38 forskellige retter, du kan tage med i tasken som turmad, næste gang du skal ud i det fri. Husk trangiasæt, noget at røre rundt med, lidt olie og salt og peber efter behov.

Velbekomme og god tur. Se vores udbud af one pot retter ← her, som altså fungerer fint som både campingmad og turmad.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
 • Kurven er tom