GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Måltidskasse 1 person

Vi har lavet en liste med måltidskasser, der passer godt til 1 person.

Måltidskasser 1 person

Indholdsfortegnelse

Træt af at skulle lave mad til dig selv?

Træt af ofte at skulle handle ind til dig selv? Og er du træt af, at markedet er fyldt med måltidskasser, hvor det er beregnet til, at man laver til en større husholdning? 

Når du får leveret måltidskasser udefra, er de baseret på, at du skal tilberede hele måltider, oftest til to eller fire personer. Så når du vælger kun at bruge halvdelen af råvarerne, skal du stadig lave mad hver dag. Du risikerer, at maden bliver gammel eller sløv, fordi du er dobbelt så lang tid om at komme igennem maden.

Kunne det ikke være rart at få leveret mad i en måltidskasse, hvor maden var nem at lave mad til én person – hver dag? Slip for at lave to komplekse måltider to dage i træk. Med Bonzos single måltidskasser har det aldrig været nemmere at skulle lave mad til sig selv.

Måltidskasser til 1 person

Suppe-kassen

Uanset om det er koldt eller varmt udenfor, er en suppe en sund, simpel og hurtig ret, du kan lave til dig selv. Du får seks forskellige måltider, der maks tager 30 minutter at lave (det vil sige varme op). Retterne er langtidsholdbare, men er ideelle at have i skabet til de lange dage, hvor der hele tiden dukker nye opgaver op på arbejdet.

Bestil din suppekasse ← her.

KETO måltidskasse

Til dig der træner ofte og hellere vil bruge mere tid på træning end på madlavning. Spis simpelt og proteinrigt – og spis det samme for at undgå, at du falder i og spiser noget usundt. Spis den ene halvdel til aftensmad og gem resten til arbejdet dagen efter, hvor du kan varme det op i en mikrobølgeovn.

Bestil din Bonzo Keto-kasse  ← her.

Italiensk måltidskasse

God pasta tager lang tid at lave. Det skal stå og koge, så smagen fra sovsen trækker ordentlig ind. Den hurtige løsning er noget pulver pasta, der har flere e-numre end alle Bonzos måltider til sammen. (Vi har selvfølgelig ikke e-numre i noget af vores mad). Alternativet er altid at have nogle one pot retter med lækker pastasovs, som du får med en Italiensk pastakasse.

Bestil din italienske måltidskasse ← her.

Hvorfor siger vi, at vores måltidskasse er ideelle til singlemad, når der er i realiteten er mad til to personer? Altså det modsatte af singlemad?

Det er et fremragende spørgsmål. Jeg her vil prøve at give dig et svar. Forhåbentlig kan du se, at Bonzos singlemad er ideelt for dig, der oftest laver mad til dig selv.

Vi har arbejdet i fødevarebranchen længe før Stop Madspild kampagnen blev skudt i gang. Vi ved, at madspild længe har været et problem i Danmark. Vi er stor fan af initiativet Stop Madspild og alle de tiltag, der er udsprunget fra supermarkeder, virksomheder og mange andre steder til at minimere madspild.

Vi vil dog også gerne reducere den mængde affald, der kommer med mademballage. 

Mindre pakninger ville give mere emballage

Vores henkogte mad er pakket i hermetisk lukkede glas og vores frysetørrede mad er vakuumpakket i poser. Hvis vi skulle pakke vores mad i mindre emballage, så der var mad til 1 person, ville vi skulle bruge langt mere emballage.

Det ser du eksempelvis i supermarkederne. Bøffer pakket i plastikbakker kunne snildt være halvt så store. Vi mener ganske enkelt, at vi alle sammen skal bekæmpe madspild. Vi vil også gerne reducere vores brug af emballage for vores mad oveni. 

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores måde at pakke maden, så også vores levering bliver så miljøvenlig som muligt og samtidig sikre, at maden når sikkert frem. 

Når du eksempelvis laver en af vores henkogte retter, er der mad op til kanten og minimal spildplads. Vi arbejder på at gøre vores indpakning endnu mere økonomisk.

Vi har mad, der også kun er til én person

Vi er alle forskellige og spiser forskellige størrelser portioner. Det er årsagen til, at vi skriver på vores retter, at de kan være til 1-2 personer eller 2-3 personer.

Er du fuldblods eliteudøver, vil dit madindtag være markant større end en kontorarbejder. En anden ting er, at ældre mennesker spiser mindre end yngre. Derfor kan vores glas med linsesuppe være nok mad til én dag til en person på 30. Det kan også være mad nok til to dage en person over 70 år – uden det naturligvis er en garanti eller en generalisering. Det er blot vores erfaring, underbygget af undersøgelser, der viser, at jo ældre man er, jo mindre spiser man.

Af dén grund vil nogen mene, at der er lidt for meget mad og andre finde mængden helt perfekt. Til dem, hvor der er lige rigeligt med mad, kan man med fordel dele glasset op i 2, så der er mad til 2 dage eller spise resten til frokost dagen efter. Alle glas kan holde sig i op til 3-4 dage efter åbning, og der er derfor rig mulighed for at være fleksibel og planlægge ugens madplan med Bonzo.

Størrelsen på måltiderne i vores måltidskasser 1 person

Vi har valgt ikke at halvere størrelsen på vores glas og One Pots for at imødekomme så mange singler som muligt. Vi håber derfor, at du vil gøre brug af vores gode råd.  Se det som en fordel, hvis du oplever, at der er mere mad i de enkelte måltider i måltidskasserne til singler, end du kan spise på én gang.

Hånden på hjertet er nemlig, at vi tidligere fik kritik for, at vores portioner var for små. Det kan du læse inden på TrustPilot. Det var til trods for, at vi havde fulgt de anbefalede retningslinjer for, hvor meget en gennemsnitlig person bør spise ved hvert måltid. Men da vi oplevede, at der var nok personer, der ønskede større portioner, så lyttede vi til dem og lavede vores portioner større.

FOKUSER PÅ ANTAL PORTIONER – IKKE PERSONER

Vi har lavet et udvalg af forskellige måltidskasser, der i de fleste tilfælde er delt op i single, par og familier. Forskellen på de forskellige måltidskasser er altså ikke indholdet, men hvor mange portioner per person, du får ud af kassen. Kassen til familier indeholder til gengæld mere end måltidskassen til singler og den måltidskasse til par.

Hvis vi skulle til at lave nye pakninger til alt vores mad, ville vi blive nødt til at hæve vores priser. Det vil vi gerne undgå.

Måltidskasser single – ganske enkelt

Vores mad er pakket og lavet på en måde, så det smager lige så godt dagen efter. Derfor  har vi valgt, at single måltidskasserne er mad til dig i dag, og til i morgen – eller til dig og en gæst.

Har du nogen spørgsmål eller forslag til vores single måltidskasse eller mad generelt, så del dine tanker på info@bonzo.dk.

Ellers klik over på vores oversigt over måltidskasser og vælg den type måltidskasse, hvis indhold passer til dig. 

Velbekomme fra Bonzo.


VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom