GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Nem aftensmad fyldt med sunde ingredienser

Bestil måltidskasser der passer til en sund livsstil.

nem aftensmad fyldt med sunde ingredienser

Forskning viser, at vores vaner i høj grad er baseret på vores omgivelser. Derfor gælder det om at have den type mad, man gerne vil gerne spise lige ved hånden. I denne artikel kigger vi fordelen ved at bestille mad, der er nemt at tilberede, for at holde en sund og slank livsstil.

En sund livsstil er den du holder

Det siges, at en sund livsstil er den, du kan holde. Og med en travl hverdag ligger kunsten i at finde måder, hvormed du kan spise sundt uden alt for meget besvær.

For at undgå at falde i fælden med at købe take-away, der måske er sundt, men også dyrt, gælder det om at finde et alternativ til et nemt sundt måltid. 

Frysemad er et alternativ, men kræver først, at du optøer det først. Og fryseretter, om end langt fra alle, har en tendens til at have et højt sukkerindhold. Hvis du køber færdigretter, så kig efter dem med Nøglehulsmærket for et sundere alternativ.

Hvad er der af alternativer, hvor du kan gøre det nemt at lave sund mad til dig og din familie, der ikke involverer at handle ind eller bruge alt for meget tid på madlavning?

Lad os introducere dig for måltidskasser, der er fyldt med retter med sunde grøntsager. 

 • Alternativ til måltidskasser, hvor maden skal spises samme uge
 • Tilbered maden i én gryde og hav maden klar på mellem 15-30 minutter
 • Mad uden tilsætningsstoffer, der er tilberedt som i gamle dage, og på samme måde som det outdoor-entusiaster medbringer på sine vandreture.
 • Ideelt for: Par der hellere vil bruge mere tid på at bevæge sig, end at bruge tid i køkkenet, men stadig spise sundt.

Bonzos har sammensat forskellige måltidtkasser, med retter der inkluderer sunde ingredienser. Tilsæt inspirerende måltider i din kalender og madplan, hvor du slipper for kogebøger og ekstra indkøb i specialbutikker. 
aftensmad fyldt med sunde ingredienser

Større bevidsthed om maden vi spiser og får leveret

Befolkningen i Danmark er blevet mere opmærksom på sundhed de seneste år. Se blot på antallet af folk i fitnesscentrene. Bevægelse og sundere mad fylder mere i bevidstheden og derfor også i kalenderen. Det ses også i den øgede efterspørgsel på måltidskasser. Når du får mad leveret til døren, undgår man samtidig også at blive fristet til at købe usunde varer i supermarkedet. Det kan godt være, at der står grøntsager, frugter og andre fiberholdige madvarer på indkøbssedlen. Men det er ikke automatisk en garanti for, at det kun er sunde og fiberholdigt mad, der kommer med hjem. 

Bonzos måltidskasser er det perfekte supplement til køkkenskabet. Du nemt kan lave dig en gang fiberrig pasta med chili sin carne eller chili con carne, afhængig af dine præferencer, efter en lang løbetur, en tur i træningscentret eller lang dag på arbejde.

Maden er enten frysetørret, hvis du vælger blandt vores mange one pot pasta retter eller henkogt, som er tilfældet med vores mad på glas-sortiment.

Grundet denne tilberedningmetode, enestående for Bonzos måltidskasser på markedet, holder maden sig frisk, nogle gange i flere år. Maden beholder smag og vitaminer, uden at tage plads i fryseren.

nem aftensmad med sunde ingredienser

Undgå at spise usundt, når du ikke har handlet ind

Når du bestiller en sund måltidskasse fra Bonzo, er det som at altid have en sikker backup plan til middag, der inkluderer sunde grøntsager. Du kan faktisk lige så godt fjerne dit lokale pizzaria fra din speed-dial med det samme. (En Hawaii pizza med ananas og skinke er ikke så sund, som du tror den er).

Maden fra Bonzos måltidskasser er ideelt til at holde vægten, da portionerne er tilpasset, så du bliver mæt, men afholder dig for at spise det ekstra, du ikke har brug for.

Du vil få mulighed for at kunne være længere til træning efter arbejde, fordi du ved, at du ikke skal handle ind, og maden passer sig selv, mens du strækker ud. 

Du kan endda tilføje flere retter til din bestilling, således du kan prøve flere retter, når du har lyst, eller ønsker at inkludere flere kødfrie dage.

Sund aftensmad

Et mere smagsrigt alternativ end sunde frostvarer

Vi er stor fan af frostvarer. Frostvarer bibeholder madens smag og vitaminer i lang tid, og det er en god mad at have sund mad lige ved hånden. Men vitaminer holder ikke for evigt. Kød der ligger i fryseren, mister med tiden sin smag og struktur, hvormed hele spisekvaliteten daler kraftigt. Det er især fedt kød eller olier i fisk, når det harskner, at smagen samt næringsværdien der falder.

Derudover kan det være besværligt at først skulle tage mad ud, der skal tø op. En optøning i mikrovnen gør som regel maden kedelig. Vælger man derimod færdigretter, der er tilberedt under henkogning eller frysetørret, slipper man for optøning. Maden, som har været pakket i hermetisk lukket emballage har været i, således at smag og konsistens er bibeholdt.

Hvis du endnu ikke har prøvet det, så er i dag en god dag at prøve at spise smagfuldt der er baseret på en metode der har eksisteret lige siden dine bedsteforældre var små. 

Så hvis du leder efter måltider, fyldt med sunde ingredienser, så tag et kig på følgende måltidskasser.Vores kunder siger…

 • Smagfulde lækkerier af topkvalitet

  Bonzo er fantastisk! 😍

  .. lækre, smagfulde kvalitetsretter lavet af de bedste råvarer!

  Man får et sundt og nærende måltid på ingen tid. Det er perfekt til de dage hvor tiden er knap, men også til de dage hvor man simpelthen bare ikke kan lade være – for når først man har stiftet bekendtskab med Bonzo så kan hver dag være bonzodag! 🙂

  – Sabine
 • Fantastisk mad

  Jeg har nu smagt forskellige retter, og jeg er stor fan!

  Det er velsmagende, hurtigt og nemt at tilberede, der er dato på varen (samt hvor længe det må være åbent), det er overskuelige priser og ikke usundt mm.

  – Sofie
 • Supper lækkert

  Jeg har nu modtaget min anden bestilling herfra, og synes at det hele smager skønt. Det er nemt og hurtigt at tilberede, og ét glas er rigeligt til 2 voksne.

  Fragt er hurtig og alt er pakket forsvarligt.

  Og superfedt med en rabatkode til næste ordre. Ser allerede frem til at købe noget mere.

  – Shilla Kristine

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
 • Kurven er tom