GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Nem mad til 1 person

Bonzo tilbyder forskellige færdiglavede retter, der er ideelle til dig, som søger nem mad til 1 person til dage, hvor det gerne må gå lidt stærkt.

nem mad til 1 person måltidskasse færdiglavede retter

Udvalget af mad du kan få i en måltidskasse til døren, er vokset markant de seneste år.

Fælles for de fleste måltidskasser er, at du får madvarer og en opskrift og udsigten til at skulle stå i køkkenet de næste 15-30 minutter. 

En anden løsning kunne være, at du får en rutineret kok til at lave maden for dig uden tilsætningsstoffer, pakke maden til dig i et glas, sende den til dig, så det eneste du skal gøre, er at hælde indholdet ud i en gryde. Ikke lige så sofistikeret – måske – men det smager godt, og det er utrolig nemt mad til 1 person, når man ikke vil lave mad.

Og det er nøjagtigt, hvad du får med Bonzo – Mad der er nemt at lave for 1 person.

Stor efterspørgsel på hurtig mad til én person

Danmarks Statistik viser i en opgørelse fra 2021, at i 39 % af alle husstande bor der kun 1 voksen (i de tal, kan der dog bo hjemmeboende børn under 18 år). Det er en stigning på godt 50 % siden 1986.

Internettet vokser også med sider, der frister med nemme opskrifter og madretter til personer, der bor alene, time for time. Og de stakkels madbude har mere travlt end nogensinde.

Undersøgelser fra COOP fra 2016 viser nemlig, at det vigtigste kriterie, når vi skal vælge mad til aftensmad, er at det skal være nemt og hurtigt.

Og hvis du tilhører den gruppe, så er Bonzo en god nyhed for dig, der er på udkig efter mad, som er nemt at lave til sig selv. Opskrift-fri mad, som heller ikke er take-away, er altså hvad vi er på udkig efter.

En lang række retter, der kræver en gryde, vand, olie og noget varme

Du kan altid spise pasta med tun, rugbrød med pålæg eller minutnudler. Men det må vi formode, at du er træt af. Du vil gerne have noget, der er mere lækkert, men nærmest laver sig selv. Det har vi. Så her får du 7 retter, der kan laves på under et kvarter med minimal indsats. Det er der nemlig nogen andre, der har gjort for dig.

Til nogle af retterne kan du vælge at supplere med enten ris eller pasta.

Retterne kommer i portioner til 2-3 personer, men du kan nemt dosere til dig selv og spise resterne fra glasset inden for de næste 3-4 dage. Alternativt kan du lave det hele, og have lækre rester til dagen efter, hvor maden kan laves endnu hurtigere med opvarmning i en mikrobølgeovn.

Derudover så er listen her med retter sammensat, så du får en varieret madplan uden at skulle bekymre dig om madspild eller store indkøbsture i flere forskellige supermarkeder og specialbutikker. Med Bonzo er det faktisk ret nemt at spise varieret.

Lad os se, hvad du kan lave af hurtig mad, der maks tager 20 minutter.

Ret 1 – Fuldkornspenne med Ragout al Paccantino

En lækker pastaret, der indeholder aubergine – sjældenhed i de danske køkkener, hvilket er en skam. Tilberedning er 15 minutter, og retten kan nemt pyntes med persille, eller andet tyndt skåret grønt, for at se endnu mere indbydende ud.

Tilberedningstid: 15 minutter

fuldkornspenne pasta med ragout al paccantino fra bonzo

Ret 2 – Vegansk bolognese med krydret spaghetti

Her får du en vegansk bolognese kombineret med spaghetti, hvor det er hvidløg og chili der sidder i førersædet. Retten er i den stærkere ende, da vi har markeret den med 4 ud af 6 chilier. Du kan naturligvis nemt tilføje noget tørret chili i retten, mens de varmer op, eller frisk chili, når retten er færdig, hvis du ønsker den stærkere. En nem måde at have en kødfri dag.

Tilberedningstid: 15 minutter.

vegansk bolognese med krydret spaghetti nem mad fra bonzo måltider

Ret 3 – Chili con carne med basmatiris

Foretrækker du ris med kød, er denne chili con carne en anden hurtig ret, du kan tilberede. Med majs og tomater samt svinekød får du en ret, der ville have taget flere timer at lave, fordi det skulle stå at trække, men som du kan servere til dig selv på et kvarter – uden nogen form snitten eller hakken.

Tilberedningstid: 15 minutter.

chili sin carne med basmatiris gullasch med kartoffelmos med spinat nem mad fra bonzo måltider

Ret 4 – Poulet basquaise piperade med hvedekerner

Vi har nu bevæget os til Baskerlandet, hvor du nemt kan servere kyllingelår fra Frankrig med peberfrugter, tomatpuré, hvidvin og røget skinke. Dette er en ret, der kræver præcision og tålmodighed, hvorfor den sjældent er en spise, når man har travlt. Men vi har gjort det muligt. Nyd en fransk klassiker og suppler op med hvedekerner, der kan laves uden de store armbevægelser.

Tilberedningstid: 20 minutter.

poulet basquaise piperade med hvedekerner gullasch med kartoffelmos med spinat nem mad fra bonzo måltider

Ret 5 – Poulet aux morilles med quinoa

Blide, skønne smage forenes i dette måltid. Den cremede kyllingeret med den velsmagende morkel-svamp suppleres på bedste vis med vores quinoa-blanding. Normalt ville du skulle finde mindst en time til at tilberede denne ret. Denne ret tager dog kun 15-20 minutter, men kræver at du rører i den en gang imellem. Perfekt til at tage en sludder med en ven mens du kokkererer, eller lytter til en lydbog.

Tilberedningstid: 20 minutter.

Først sættes gryden med kylling over, og derefter quinoa, så det er stadig nemt mad til 1 person.

Poulet aux Morilles med quinoa nem mad fra bonzo

Ret 6 – Linsesuppe

Har du sluttet dagen af med lidt mad på arbejdet og egentlig ikke er super sulten, men gerne vil spise en lille ret, er vores linsesuppe en perfekt filler. 10 minutter i en gryde, og potentielt til en portion mere inden du går i seng eller til dagen efter, bliver det ikke meget nemmere. En vegansk suppe rig på smag med røde linser, peberfrugter, tomat og løg.

Tilberedningstid: 10 minutter. 

linsesuppe bonzo

Ret 7 – Spaghetti med middelhavskrydder

Vi slutter af med endnu nem ret fra Syditalien. Spaghetti med middelhavskrydderier. En let ret, der er let at tilberede og let at anrette. Tag den mængde du skal bruge (Husk: hullet i en pastaske ofte er lavet, så det er en portion til én person.) Drys evt. noget revet ost på inden servering. Men føl dig ikke forpligtet til at stå i køkkenet, i de 12 minutter retten skal simre.

Tilberedningstid: 15 minutter

spaghetti med middelhavskrydderier

Afsluttende kommentarer

Nu er du blevet introduceret for 7 vidunderlige retter, der kan laves på mellem ti og tyve minutter. At spise lækkert mad behøver ikke tage lang tid. Bonzo giver dig mulighed for at lave nem mad til dig selv uden stress og et stort tidsforbrug.

Så spørgsmålet er: Hvilke af de syv retter vil du smage først, når de ankommer til din dør?

 • kødboller fra bonzokødboller fra bonzo færdigmad

  Kødboller

  1-2 portioner / 470 g

  60 DKK

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.