GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Bønner med bacon

1-2 portioner / 500 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

60 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 500 g

Bønner med bacon er en alsidig ret, som du kan spise til alle måltider fra morgenmad over frokost til aftensmad.

Mere om retten

Bønner med bacon. Kommer du til at tænke på en ægte English Breakfast? Så er du ikke helt galt på kareten, for Bonzos bønner med bacon passer perfekt til den rustikke engelske morgenmad, som kan holde dig mæt til længe efter frokost.

Hovedingrediensen i denne lækre gryderet fra Bonzo er hvide bønner, som overalt i verden bruges som en daglig basiskost. De er som mange andre bælgfrugter fyldt med protein og fiber, så spiser du masser af hvide bønner, får du dækket dit behov for protein på en god og klimavenlig måde, og samtidig får din mave det rigtig godt.

Som de andre Bonzo retter har disse bønner med bacon italienske rødder, selv om de passer godt til en god gang English breakfast i weekenden. I Italien vil man nyde dem til frokost eller aften, hvor de enten kan udgøre hovedretten eller være en del af flere mindre retter, sådan som et rigtigt italiensk måltid består af.

Retten er skønt balanceret i smagen – bønner og tomat lægger en god bund i smagen, som nuanceres med den røgede og salte smag fra baconen.

Bønner med bacon kan fint serveres som de er, varmet op, så retten er gennemvarm. Så er den et fuldt måltid. Du kan eventuelt supplere med friske tomater, friskhakkede krydderurter eller andet grønt – eller prøv at servere et “hapsefad” ved siden af med strimler af peberfrugt, gulerodsstave, skåret stængel af bladselleri, og hvad du ellers har i køleskabets grøntsagsskuffe.

Prøv også at servere retten kold på skiver af lyst brød, som du rister i ovnen med lidt olivenolie og knust hvidløg på. Så har du med et snuptag lavet ægte italienske bruschetta, som er perfekt som forret eller som en lille hapser med et glas vin til.

Bonzos bønner med bacon er fri for konserveringsmiddel og fyldt med gode, friske råvarer.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Vand, udblødte hvide bønner (36 %), røget bacon (20 %), gulerødder (6 %), løg (5 %), rød peberfrugt, solsikkeolie, hvedemel*, tomatpuré, salt, krydderier, baconfedt.
*Gluten allergene

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.