GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Cassoulet Chalossais

1-2 portioner / 750 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

199 kr.

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 750 g

Cassoulet Chalossais er en klassisk fransk simreret fyldt med smag.

Mere om retten

Cassoulet Chalossais serveres med forskelligt tilbehør, så det er i høj grad et spørgsmål om smag og behag, om man for eksempel foretrækker en god kartoffelmos, ris, brød eller pasta til denne ret. Hos Bonzo har vi flere typer af Sidedish tilbehør, som du kan prøve til denne smagfulde ret. Prøv for eksempel vores One Pot kartoffelmos med spinat og løg. Det er skønne typer tilbehør, som matcher den herlige simreret perfekt, og der er mulighed for frit valg på hylden til at udsøge netop det tilbehør, som I bedst kan lide i familien.

Vil du servere retten som på et fransk brasserie, vil det være en god idé at supplere den med en klassisk grøn salat. Vælg forskellige grønne bladsalater og lav en fyldig dressing af lidt olie, vineddike, dijonsennep og en smule honning. Pisk det hele godt sammen og smag til med salt og peber og bland de grønne blade heri.

God appetit!

Bestil evt. vores Boeuf Bourguignon, og få to klassikere med i kassen.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 15-20 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Konserverede andevinger (oprindelse: Frankrig), vand, pølse (svinekød (oprindelse: Frankrig), krydderier, urter, naturligt svinekød), konserveret svinekød (oprindelse: Frankrig), hvide bønner, gulerødder, tørret svinekød (oprindelse: Frankrig), løg, tomatpuré (tomat, salt, forsyrer: citronsyre), hvidløg, persille.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom