GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

XL bolognese med boghvedepasta

4-5 portioner / ca. 1280 g

Portioner

10 mins svg icon

Klar på

184 kr.

1 stk. svarer til 4-5 portioner / ca. 1280 g

XL Bolognese

Bonzo XL Bolognese indeholder 680 g og er en mild udgave af den velkendte bolognese. Vi har hakket, snittet og tilberedt det hele, så det eneste du skal gøre er at tilføje dine favorit krydderier og varme retten op.

Boghvedepasta

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Italiensk Parmesan

Bonzos Parmesan er økologisk og modnet i 24 måneder for at trække den helt rigtige umami smag frem. Vores Parmesan er desuden beskyttet med BOB-mærkningen. Det er din garanti for, at vores parmesan stammer fra et af de anerkendte områder i italien, som producerer den famøse ost.

Server en italiensk klassiker med et twist. Vi har nemlig sat bolognesen sammen med vores glutenfri boghvedepasta. Til serveringen får du vores italienske parmesan.

  • 1 ✕ XL bolognese (DK2279)
  • 1 ✕ Boghvedepasta (DK2149)
  • 1 ✕ Italiensk parmesan (DK2125)
Mere om retten

Boghvedepastaen er formet som penne – en af de mest populære pastatyper, da bolognesen rigtig kan få lov til at gemme sig i pastaens hulrum. Boghvede består af små frø, som er fyldt med protein og vitaminer, især vitamin B og E.

TIP: Server retten med den italienske parmesan eller Parmigiano Reggiano, som den også kaldes. Den er modnet i 22 måneder for at opnå den helt rigtige smag. Den smager skønt i kombination med bolognese og boghvedepasta.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Boghvedepasta:

Koges 6-8 min. i rigeligt, letsaltet vand. Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller Bonzo Brasserie – prøv fx med vores Ragout al Paccantino eller Bolognese. Også fin kold i en pastasalat.

Kog eventuelt pastaen halvt mør i vand og kom den derefter op i gryden med Bolognese. Lad den simre mør i den lækre sovs. Pastaen suger den gode smag ekstra til sig og retten får en skøn konsistens. Ellers server retten som på billedet.

TIP: Tilføj godt med revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
XL bolognese

INGREDIENSER: Vand, hakket kød 20% (grisekød, oksekød, brødkrummer (hvedemel*, hvedestivelse*, salt, gær)), tomatpuré 20%, tomatkoncentrat 8%, løg, modificeret majsstivelse, eddike, sukker, salt, solsikkeolie, urter og krydderier, grøntsagsbouillon (salt, stivelse, maltodextrin, naturlig aroma (selleri*), sukker, solsikkeolie, urter og krydderier (selleri*), ristet sukkersirup, porre, rosmarinekstrakt), næringssyre, citronsyre.

*Allergener


Boghvedepasta

INGREDIENSER: Økologisk boghvedemel, vand.


Italiensk parmesan

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom