GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Boghvedepasta

300 g økologisk og glutenfri

Glueten fri svg icon

Glutenfri

Vegansk

Klar på

Økologisk

39 kr.

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Mere om pastatypen

Denne glutenfri pasta er fremstillet af økologisk boghvede og vand. Det er en pasta, som er anvendelig til alt det, som vi bruger traditionel pasta til: Som tilbehør til gryderetter og pastasaucer, i supper eller pastasalat.

Denne pasta af økologisk boghvede er formet som penne. Det er en af de mest populære pastatyper. Penne er nemme at tilberede og spise og populære på tallerkenen hos både børn og voksne. Brug dem til kødsauce, fisk og skaldyr og til forskellige slags pesto. Pennepastaens form med hul i midten gør, at saucen binder sig godt til denne form for pasta.

Boghvede er frø af en sort i planteslægten pileurt og en sand bombe af gode ting: Der er masser af protein, mange vitaminer (især B og E) og andre indholdsstoffer. Et stort indhold af lysin gør, at proteinet har særlig stor biologisk værdi. Det er vigtigt for dig, der træner eller på anden måde er fysisk aktiv, for så kan du udnytte proteinet godt.

Boghvede kom til Europa fra Østen og Mellemøsten. Efter nogen nedgang dyrkes frøplanten igen i stor stil og bruges blandt andet i denne lækre pasta.

Sådan gør du

Koges 6-8 min. i rigeligt, letsaltet vand. Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller Bonzo Brasserie – prøv fx med vores Ragout al Paccantino eller Bolognese. Også fin kold i en pastasalat.

Opbevaring

Opbevares tørt og køligt.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom