GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

XL bolognese med pasta og parmesan

4-5 portioner / ca. 1730 g

Portioner

Klar på

209 kr.

1 stk. svarer til 4-5 portioner / ca. 1730 g

XL Bolognese

Bonzo XL Bolognese indeholder 680 g og er en mild udgave af den velkendte bolognese. Vi har hakket, snittet og tilberedt det hele, så det eneste du skal gøre er at tilføje dine favorit krydderier og varme retten op.

Pappardelle med Karl Johan svampe × 2

Pappardelle med Karl Johan svampe er en fantastisk ret. Både på grund af pastaen og de lækre svampe, som begge er sikre hits i det italienske køkken.

Italiensk Parmesan

Bonzos Parmesan er økologisk og modnet i 24 måneder for at trække den helt rigtige umami smag frem. Vores Parmesan er desuden beskyttet med BOB-mærkningen. Det er din garanti for, at vores parmesan stammer fra et af de anerkendte områder i italien, som producerer den famøse ost.

Bolognese med pappardelle pasta og parmesan – mere klassisk italiensk bliver det næsten ikke. En skøn familieret, som kan serveres på blot 15 minutter.

  • 1 ✕ XL bolognese (DK2279)
  • 2 ✕ Pappardelle med karl johan svampe (DK1531)
  • 1 ✕ Italiensk parmesan (DK2125)
Mere om retten

Glem alt om lange simretider. Vi har klaret det for dig, så du kan koncentrere dig om alt andet end at stå i køkkenet. Perfekt som supplement i en travl hverdag eller blot til de dage, hvor overskuddet ikke lige er til at stå i køkkenet. Det er velkendte smage, som kun kræver krydderier og minimal tilberedningstid. Den italienske parmesan tilfører lidt salt til retten, og runder den dejligt af.

TIP: Hak lidt krydderurter eller ristede nødder på toppen for ekstra smag og knas.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Pappardelle:

1) Bring 700 ml vand og 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt 1 suppeskefuld kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt salt, lad det stå 1 minut og ibland 1-2 spsk. varmt vand før servering med en smørklat.

Kog eventuelt pastaen halvt mør i vand og kom den derefter op i gryden med Bolognese. Lad den simre mør i den lækre sovs. Pastaen suger den gode smag ekstra til sig og retten får en skøn konsistens. Ellers server retten som på billedet.

TIP: Tilføj godt med revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
XL bolognese

INGREDIENSER: Vand, hakket kød 20% (grisekød, oksekød, brødkrummer (hvedemel*, hvedestivelse*, salt, gær)), tomatpuré 20%, tomatkoncentrat 8%, løg, modificeret majsstivelse, eddike, sukker, salt, solsikkeolie, urter og krydderier, grøntsagsbouillon (salt, stivelse, maltodextrin, naturlig aroma (selleri*), sukker, solsikkeolie, urter og krydderier (selleri*), ristet sukkersirup, porre, rosmarinekstrakt), næringssyre, citronsyre.

*Allergener


Pappardelle

INGREDIENSER: Æggepasta (durumhvede (semolina), æg (min. 20%)) (95%), Karl Johan svampe (Boletus edulis) (4%), vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste sellerifrø, hvidløg), hvidløg, persille. Indeholder gluten.


Italiensk parmesan

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom