GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

XL kødboller med ris og parmesan

4-5 portioner / ca. 1750 g

Portioner

Klar på

209 kr.

1 stk. svarer til 4-5 portioner / ca. 1750 g

XL Kødboller

Bonzo XL Kødboller indeholder 800 g og er en mild udgave af kødboller i tomatsovs. Vi har hakket, snittet og tilberedt det hele, så det eneste du skal gøre er at tilføje dine favorit krydderier og varme retten op.

Basmatiris med svampe

Basmatiris med Karl Johan svampe er en skøn og smagfuld ret, som indeholder svampen, italienerne elsker.

Italiensk Parmesan

Bonzos Parmesan er økologisk og modnet i 24 måneder for at trække den helt rigtige umami smag frem. Vores Parmesan er desuden beskyttet med BOB-mærkningen. Det er din garanti for, at vores parmesan stammer fra et af de anerkendte områder i italien, som producerer den famøse ost.

Kødboller i tomatsovs fra Bonzo har potentiale til at redde enhver ulvetime fra at gå op i røg! De kræver kun lidt krydderi og en kort opvarmning inden servering!

  • 1 ✕ XL kødboller (DK2286)
  • 1 ✕ Basmatiris med svampe (DK1883)
  • 1 ✕ Italiensk parmesan (DK2125)
Mere om retten

Vi har kombineret vores kødboller med basmatiris med Karl Johan svampe, så du får en fyldig ret med masser af umami og dybe smage. Vores italienske parmesan har ligeledes modnet i 22 måneder, så den får den helt rigtige smag. Riv den over kødbollerne, så den smelter lige inden servering.

TIP: Hak lidt krydderurter på toppen – fx basilikum som går dejligt sammen med tomatsovsen.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Basmatiris:

1) Bring 650 ml vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier, tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

TIP: Tilføj godt med revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
XL kødboller

INGREDIENSER: Kødboller af grisekød 40% (grisekød, brødkrummer (hvedemel*, hvedestivelse*, salt, gær), løg, hvedestivelse*, kartoffelstivelse*, salt, vegetabilske fibre, vand, krydderier), tomat 28%, vand, løg, modificeret stivelse, sukker, oksefond (salt, aromaer, stivelse, maltodextrin, ikke-hydreret solsikkeolie, oksekødsekstrakt, karamelliseret sukker, krydderier, urter, citron), salt, krydderier, tilberedte løg (løg, krydderiekstrakt), fortykningsmiddel (xanthangummi).

*Glutenallergener


Basmatiris med svampe

INGREDIENSER: Basmatiris (93%), Karl Johan svampe (Boletus edulis) (4%), vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste sellerifrø, hvidløg), hvidløg.

Kan indeholde spor af gluten, mandler, hasselnødder, soja og sesamfrø.


Italiensk parmesan

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom