GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

XL kødboller med pasta og parmesan

4-5 portioner / ca. 1850 g

Portioner

Klar på

209 kr.

1 stk. svarer til 4-5 portioner / ca. 1850 g

XL Kødboller

Bonzo XL Kødboller indeholder 800 g og er en mild udgave af kødboller i tomatsovs. Vi har hakket, snittet og tilberedt det hele, så det eneste du skal gøre er at tilføje dine favorit krydderier og varme retten op.

Pappardelle med Karl Johan svampe × 2

Pappardelle med Karl Johan svampe er en fantastisk ret. Både på grund af pastaen og de lækre svampe, som begge er sikre hits i det italienske køkken.

Italiensk Parmesan

Bonzos Parmesan er økologisk og modnet i 24 måneder for at trække den helt rigtige umami smag frem. Vores Parmesan er desuden beskyttet med BOB-mærkningen. Det er din garanti for, at vores parmesan stammer fra et af de anerkendte områder i italien, som producerer den famøse ost.

Vi leverer vores XL kødboller i en ekstra stor familievenlig størrelse, så du kan sætte let og lækker mad på bordet de dage, hvor det gerne må være lidt nemt. Vi har sat den sammen med den brede Pappardelle pasta og parmesan – en klassisk ret.

  • 1 ✕ XL kødboller (DK2286)
  • 2 ✕ Pappardelle med karl johan svampe (DK1531)
  • 1 ✕ Italiensk parmesan (DK2125)
Mere om retten

Nyd en dejlig italiensk inspireret ret med lækre kødboller, tomatsovs og bred pasta med Karl Johan svampe. Pappardelle kommer af det italienske ord for at slubre, pappare, og det er jo heller ikke altid, man kan lade være med det, når man spiser de lækre pastastrimler. Svampene tilføjer umami til retten, mens parmesanosten gør den ekstra cremet.

TIP: Server retten med hakket persille og lidt friskkværnet salt og peber. Så har du en dejlig ret, som kan serveres til både hverdag og fest.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Pappardelle:

1) Bring 700 ml vand og 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt 1 suppeskefuld kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt salt, lad det stå 1 minut og ibland 1-2 spsk. varmt vand før servering med en smørklat.

Kog eventuelt pastaen halvt mør i vand og kom den derefter op i gryden med Bolognese. Lad den simre mør i den lækre sovs. Pastaen suger den gode smag ekstra til sig og retten får en skøn konsistens. Ellers server retten som på billedet.

TIP: Tilføj godt med revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
XL kødboller

INGREDIENSER: Kødboller af grisekød 40% (grisekød, brødkrummer (hvedemel*, hvedestivelse*, salt, gær), løg, hvedestivelse*, kartoffelstivelse*, salt, vegetabilske fibre, vand, krydderier), tomat 28%, vand, løg, modificeret stivelse, sukker, oksefond (salt, aromaer, stivelse, maltodextrin, ikke-hydreret solsikkeolie, oksekødsekstrakt, karamelliseret sukker, krydderier, urter, citron), salt, krydderier, tilberedte løg (løg, krydderiekstrakt), fortykningsmiddel (xanthangummi).

*Glutenallergener


Pappardelle

INGREDIENSER: Æggepasta (durumhvede (semolina), æg (min. 20%)) (95%), Karl Johan svampe (Boletus edulis) (4%), vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste sellerifrø, hvidløg), hvidløg, persille. Indeholder gluten.


Italiensk parmesan

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom