GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Gæstemad der kan laves i forvejen

Lækkert gæstemad, klar i forvejen. Inviter dine venner over til hverdagtil lækkert mad, du sagtens kan nå at lave efter arbejde. Læs mere her.

gæstemad der kan laves i forvejen nem mad til mange

Vil du gerne kunne invitere venner over i hverdagene, frem for kun i weekenden? Manglende tid er ofte årsagen til at man sjældent laver lækkert mad til gæster i hverdagen efter arbejde. Især ikke, hvis man også skal handle ind først. Og take-away er bare ikke det samme. Det skal være hjemmelavet. 

Hvad du har brug for, er noget færdiglavet gæstemad, der er klar i forvejen, og kræver lidt tid at klargøre. Gæstemad hvor du skal bruge minimal tid i køkkenet og med lille chance for blive snavset. Gæstemad, der næsten kan lave sig selv, lige inden gæsterne ankommer, uden at dit køkken sejler, når maden bliver serveret. Mad der efterlader dig med en meget lille opvask.

Lad os introducere dig for komboen med Bonzo Brasseri og One Pot – fantastisk og nem gæstemad, du kan lave dagen før. Alternativt kan du bruge 5-10 minutter på at sætte maden i gang, når du kommer hjem fra arbejde, og have lækkert mad klar 30 minutter efter. Vi anbefaler, at du laver salaten dagen før, for at have mindst muligt madlavning på den dag, dine gæster ankommer. 

Bonzos sortiment består alt sammen af mad, der kan laves i forvejen, så du kan invitere gæster over både på arbejdsdage og i weekender.

Her er hvad du kommer til at læse om i denne artikel:

Lav fransk mad, der er 95 % færdiglavet, når dine gæster ankommer

festmad der kan laves i forvejen

Nu er der en løsning til dig, der gerne vil servere smagsrige retter med oksekød eller kylling med lækker italiensk one pot tilbehør. 

Bliv ikke overrasket, hvis dine gæster tror, at du har brugt adskillige timer i køkkenet. (Bare rolig. Vi skal nok lade være med at fortælle dem, at maden var færdig på 20 minutter. Og at du stadig kunne få ryddet det sidste af hjemmet, mens maden passede sig selv).

Bonzo tilbyder, at du kan lave lækre simreretter, der inkluderer alle de ingredienser, som der tager en krig at både finde og handle ind og tilberede. Simreretterne skal varmes op, lige inden eller lige efter, dine gæster er ankommet. 

Det er traditionel mad, konserveret efter traditionelle metoder uden e-numre.

Hele hemmeligheden til at maden er frisk og fuld af smag, og uden tilsætningsstoffer, finder man i tilberedningsmetoden. Metoden hedder henkogning. Vi har skrevet en uddybende artikel om henkogning ← her.

Fire anbefalinger til festmad, der kan laves i forvejen

Osso Buco med trofiette pasta med basilikumpesto. Denne ret er idelt til besøgende der håber du serverer kalvemørbrad. Sooso Buco består af kalvekød fra skanken, der er braiseret med urter, tomat og krydderier, er svær at komme uden om.

Poulet Basquaise Piperade – herlig mad fra Baskerlandet – med pasta freqola med broccoli. Hvis du vil servere kylling til festen, der smager af sydens Frankrig, er dette retten du bør vælge.

Blaquette de veau med basmatis med Karl Johan svampe. Forklædt i enkle farver gemmer sig en smagsoplevelse, der vil gøre dig til en fest vært, der mestrer at stå i køkkenet.

Boef Bouguignon med klassisk ditalini med bønner. Når først du har sluppet denne okse fri på folks tallerkener, er der ingen vej tilbage på forespørgslerne fra dine gæster. “Du bliver nødt til at invitere os til middag igen – snart”. Undersøgelser viser også, vi er foretrækker at servere gæstemad med oksekød.

Heldigvis kender du nu nogle klassiske retter, du kan lave i forvejen, så det ikke er så stor en indsats, som man nødvendigvis skulle tro.

Så lad os se på, hvor nemt Bonzo gæstemad, der kan laves i forvejen, egentlig er, at lave.

Sådan tilbereder du Bonzo mad, inden gæsterne kommer

Retterne er blevet kokkereret for dig. Du skal vitterligt bare åbne glasset, hælde det i en gryde og varme det op. One pot retterne tilbereder du i kogt og letsaltet vand. Når brasserie-retten er opvarmet, og one-potten er klar, er måltidet serveringsklart til dine gæster direkte på tallerkenen.

TIP til at undgå at få brasseriemad på dit tøj: Hæld indholdet op i gryden, inden du har taget festtøj på.  Vent med at at tænde for varmen, til så det passer med spisetiden. Maden tager ikke skade af at stå ude noget tid. Faktisk får du bedre resultater med din madlavning, når du eksempelvis steger kød, hvis du steger det fra stuetemperatur. Så undgår du den store temperaturforskel fra køleskab til pande.

Uanset om I har inviteret to, fire, ti eller tyve personer til bords, er det nemt at lave maden til gæsterne i forvejen. Og her snakker vi ikke om at stå i køkkenet flere timer dagen før og lave mad, som en lækker simreret. Vi snakker om at lave maden, lige inden gæsterne kommer, eller varme den op, mens de står og får sig en velkomstdrink.
Når du har hældt maden fra glassene i gryden, er glassene klar til at blive smidt i glascontaineren og blive genbrugt.

Undgå at bruge tid i supermarkedet eller på tidskrævende online indkøb

Hvis du vælger at bestille Bonzo mad et par dage inden jeres middag, kan du have overstået indkøbet af hovedretten på én og samme hjemmeside. Du behøver ikke at planlægge en tur i supermarkedet. 

Maden bliver leveret til din hoveddør, og tager ikke plads i køleskabet, hvor alt det mad man skal lave timer forinden fylder i køleskabet. Plads, der kunne være brugt bedre til drikkevarer. 

Fordi maden er henkogt, skal du heller ikke bekymre dig om udløbsdato. Der kan sagtens gå måneder, endda år, fra du har bestilt og modtaget maden, til du skal servere den for din gæster til festen. Du kan sagtens bestille mad til næste fest og næste fest igen, uden frygt for, at madens holdbarhed udløber.

Nem ret og nem mad til gæster

Nyder du at invitere folk over til mad men søger efter en nem ret, der sparer dig tid, men stadig imponerer? 

Du er socialt anlagt og elsker at have venner, kollegaer og familie over til mad. Men en gang imellem sker det, at du har undervurderet hvor meget tid, der egentlig går på madlavning, når man også beregner indkøb og planlægning ind i tid-på-mad-regnestykket. 

I denne guide til nem mad til gæster, får du nogle forslag til måltider, du kan lave på kort tid – og altid have i hjemmet, til de dage hvor du spontant inviterer gæster over samme dag. Tilsidesæt alle forventninger om en perfektionistisk middag og fokusér mere på smag og hygge frem for likes på dine sociale medier. En middag med vennerne skal give energi; ikke dræne energi på grund af stress over madlavning eller unødvendige høje forventninger til maden. Tag Bonzo med til bords. 

Brasserie ret – nem gæstemadret med udgangspunkt i fransk simremad 

Her får du vores fem forslag på brasserieretter med sidedishes, du kan laves på under 30 minutter uden at skulle bruge mere end fem minutter i køkkenet. Hver ret er nok til 2-3 personer. Du kender dine gæster bedre, end vi gør, så du må vurdere, om du skal supplere op med en salat og noget brød.

Alle disse retter smager lige så fantastisk fransk, som de lyder. Og det er en god ting, når du vil imponere dine middagsgæster.

Velbekomme.

Afsluttende kommentarer

Gæstemiddage kan være unødvendigt stressende at klargøre hjem og mad til. Du kan score en masse points ved at lave maden selv, hvis du vælger at servere Bonzos brasserie-serie. Det tager ikke lang tid. Det er festmad, der kan laves i forvejen, men du behøver ikke at bruge timer på det dagen inden. Det tager maks 30 minutter, hvis du også inkluderer, at vandet skal bringes i kog.
Hvis du ikke ved, om dine gæster kan lide det, kan du altid bestille et par glas til dig selv. Vi har mange kunder, der afklarer hvilken ret, deres gæster skal spise, ved først at prøve det selv

Velbekommen, og god fest fra hele Bonzo teamet.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom