GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Måltidskasse København

Få en måltidskasse der er sammensat af, hvad københavnere spiser mest af og bedst kan lide.

måltidskasse københavn nem mad i hovedstadsområdet

Madvaner er i høj grad forbundet med, hvor vi bor. Og her skiller København sig særligt ud i forhold til resten af landet. Derfor har Bonzo lavet en måltidskasse til københavnere.

Hovedstadens størrelse og udvalg af restauranter skaber naturligvis en større diversitet i, hvad man spiser i København, når man spiser ude. Men alligevel, så er det langt de færreste, der faktisk ved, hvad de skal have at spise til aftensmad, når de handler ind, ifølge en undersøgelse fra 2016, udført af COOP

Hvis bare der var en måde at få tilsendt en måltidskasse i København, hvor maden var varieret, og hvor der var tænkt på miljø og madspild.

Hvis du bor i København, vil du elske Bonzos måltidskasse til københavnere 

 • Maden er rig på smag og kommer i emballage, der nemt kan affaldssorteres.
 • Sammensat ud fra københavnske præferencer.
 • Genbrug de glas, maden kommer i eller aflever dem til genbrug.
 • Hurtig levering af måltidskasse i København – få maden på kun 1-3 dage.
 • Perfekt til københavneren der vil spise flere grøntsager på en sund og nem måde.
 • Alternativ til: Måltidskasse med mad, der skal spises inden for en uge.
 • Beregnet til: Det moderne par eller familien, der gerne vil lave mere mad selv og spise mindre take-away.

Hvordan har vi udvalgt indholdet i måltidskassen til københavnere?

Bonzos Københavner måltidskasse er en samling af retter, der er skræddersyet efter københavnernes mest købte produkter. Derudover har vi set på spisevaner og præferencer foretaget af COOPs Madometer.

Vi kan konkludere, at befolkningen i København spiser færre kartofler end resten af landet. Til gengæld spiser de en del mere pasta. Du bliver derfor forkælet med 2 pakker Spaghetti alla Marinara i denne kasse.

Københavnere er også glade for ris, hvorfor du også vil finde Basmatiris med Karl Johan svampe i måltidskassen til københavnere.

Du finder også en ret med kalvekød, nemlig Osso Buco, der stemmer overens med Københavnernes forkærlighed til culotte.

Der er en øget interesse for at have kødfrie dage, især i København, og det vil vi naturligvis gerne støtte op omkring. Derfor finder du også en lækker kødfri ret i din københavner madkasse i form af vores populære chili sin carne.

Dette stemmer også godt overens med en anden trend, man finder hos københavnske spisevaner; et ønske om at spise varieret. 

Hvad følger der med i københavner-måltidskassen?

Lad dig blive inspireret til en ny måde at spise mad, der er >100 år gammel

Når du bestiller en Københavner måltidskasse fra Bonzo, er det blot en enkelt kasse, som du kan genbestille, når du har spist det indhold, du har fået tilsendt. 

Vi ønsker at overlade ansvaret og friheden til at vælge, hvornår du skal spise, til dig men uden at gøre det unødvendigt svært. 

Vi har ikke hundredvis af forskellige retter. Vi har derimod inkluderet de største klassikere primært fra det italienske og franske køkken i vores udvalg, der er populære på det Københavnske spisebord.

Der er både plads til at finde sine favoritter og omvendt også opdage nye bekendtskaber, der måske overtager pladsen som favorit.

Uanset hvad du bestiller fra Bonzo, får du et solidt måltid, der kan laves på under 30 minutter – uden du behøver at overvåge maden i køkkenet. Ideelt til dig der kommer sent hjem og gerne vil skære ned på take-away og undgå sidste-øjebliks shopping.

Har du Bonzo mad i hjemmet, kan du altid hurtigt bikse en lækker færdigret sammen. Vi har de seneste år oplevet en større og større interesse for henkogt mad i København. Ikke fordi det er traditionsrigt, men fordi det en nem måde at spise hurtigt, sundt og varieret. Også for dem, der bor i byen.

Køb din københavner måltidskasse i dag

✓ Spis dig mæt i lækker mad til gennemsnitligt 58 kr. per måltid.

✓ Tilføj kun vand og olie.

✓ 100 % fri for tilsætningsstoffer.

✓ Mulighed for nemt at tilføje flere varer med kød eller plantebaserede produkter.

✓ GDPR-sikret. 

✓ Altid mindst 12 måneders holdbarhed. Ved glas er der altid mindst 24 måneders holdbarhed.

✓ Vores veganske produkter er mærke med V-mærket fra v-label.eu.


✓ 100 % tilfredshedsgaranti.

✓ Gratis levering til hele landet ved køb for mindst 295 kr.

✓ Hurtig levering – du får maden leveret til døren inden for 1-3 hverdage.

✓ Fokus på at bekæmpe madspild.

✓ Miljøvenlig indpakning og nemt at sortere til affaldssortering.


Vores kunder siger…

 • God service og hurtig levering

  Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  – Nadja
 • Fin nem mad til fornuftig pris

  Maden smager fint og kan nemt suppleres med grøntsager, pasta, krydderier osv. Der er selvfølgelig forskel på smag og behag, så nogle af retterne tilføjer jeg lidt tomat eller nogle flere krydderier, men kvaliteten synes jeg ikke fejler noget. Det er et smart koncept hvis man, som jeg, nogle gange har travle aftener, hvor man stadig gerne vil have anstændig mad der ikke er alt for usundt (tjek kalorieangivelserne på hver ret – der er selvfølgelig forskel på en vegansk suppe og en fedtet pastaret).

  – Anne
 • Har ‘reddet’ os flere gange.

  Har købt to gange fra Bonzo – begge gange super hurtig levering. Vil ikke anbefale at spise Bonzo hver eneste aften – men super at have i skabet når det brænder på eller som ekstra ret. Vi køber igen.

  – Frank

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
 • Kurven er tom