GRATIS FRAGT ved køb for 295 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Choucroute

1-2 portioner / 750 g

Portioner

Klar på

Proteinrig

199 DKK

1 stk. svarer til 1-2 portioner / 750 g

Mange moderne kokke elsker at fermentere grøntsager, og dermed bygger de videre på en århundredgammel tradition, som i Alsace har ført til den berømt ret, Choucroute. Det er surkål med skønt tilbehør – en herlig ret, som du må unde dig selv.

Mere om retten

Choucroute. Det er ikke uden grund, at franskmændene gerne kalder deres elskede for deres ’petite choucroute’ – de elsker nemlig denne ret så højt, at kun deres elskede fortjener at få det kælenavn. Så kan man selvfølgelig godt diskutere, hvordan man skal opfatte det, når kæresten kommer og kalder en for ’min lille surkål’ – men tro os, det er en stor kompliment.

Choucroute serveres oftest som Choucroute Garnie – med lækkert tilbehør af kød, fisk eller fjerkræ. Det er både et spørgsmål om personlig smag og geografi, hvad man foretrækker. I Bonzos version af retten har vi valgt luksusudgaven med confiteret andekød og andepølser. Andekødets fyldige smag passer perfekt til den let syrlige kål, så du både får en vis skarphed i smagen og en herlig andesmag.

Choucroute stammer fra det nordøstlige Frankrig, nærmere bestemt Alsace, hvor man har nedlagt fintsnittet hvidkål sammen med salt og mælkesyrebakterier i store tønder som en vigtig del af madkulturen. Resultatet, når mælkesyrebakterierne begynder at arbejde sammen med saltet og den snittede kål, er en lifligt syrlig kål, som bruges som garniture til den ret, der om noget er blevet Alsaces kulinariske signatur; Choucroute.

Så typisk for Alsace er Choucroute, at retten i 2018 kom ind under EU’s BGB-beskyttede produkter – det er fødevarer med såkaldt oprindelsesbeskyttelse, så man kan ikke bare tage sauerkraut fra Tyskland og kalde det Choucroute – nej, det skal være ægte fransk.
Bonzos Choucroute serveres som den er, varmet godt igennem, og gerne med et tilbehør som du kan variere efter smag. Prøv for eksempel vores kartoffelmos med løg og spinat eller polenta, som med deres mere neutrale smag er et godt match til den fyldige ret.
Man kan også spise retten med kogte kartofler eller groft rugbrød til – eller blot som den er, hvis man gerne vil spare lidt på kulhydraterne.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 15-20 minutter.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder

Ingredienser:
Surkål (32 %), andelår og vinger (oprindelse: Frankrig), andepølse (svine- og andekød (oprindelse: Frankrig)), krydderier, krydderurter, indmad), hvidvin (indeholder SULFITTER), løg, andefedt, røget svinebryst (oprindelse: Frankrig), salt, peber, krydderier.

VORES KUNDER SIGER...

fem stjerner

Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

- Nabbed
fem stjerner

Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

- Christopher
fem stjerner

Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

- Mette
fem stjerner

Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

- Søren
fem stjerner

God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

- Nadja
fem stjerner

Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

- Caroline
fem stjerner

Pakken kom inden for 24 timer. Maden er fantastisk.

- Sanne
fem stjerner

Meget hurtig levering, og maden smagte, igen, formidabelt.

- Erik
0
DIN KURV
  • No products in the cart.