GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Lys ragout, tomatsauce og boghvedepasta

2-3 portioner / ca. 1070 g

2-3 portioner svg logo

Portioner

10 mins svg icon

Klar på

169 kr.

1 stk. svarer til 2-3 portioner / ca. 1070 g

Ragú di carni bianche

En herlig ret med kylling, kalkun og kanin. Perfekt som hovedmåltid med ris, pasta eller mos.

Sugo di pomodoro alle olive

Krydret sauce med kapers og oliven som kan anvendes bredt til pasta, med eller uden kød eller fisk.

Boghvedepasta

Med Bonzo Glutenfri pasta kan du nyde alt det lækre ved pasta, også selv om du ikke ønsker gluten i din mad.

Kombinationen af ragout og tomat er ikke til at tage fejl af. Nyd den italiensk inspirerede klassiker med boghvedepasta, som tilfører en god smag og flot farve til retten.

  • 1 ✕ Ragú di carni bianche (DK2217)
  • 1 ✕ Sugo di pomodoro alle olive (DK2262)
  • 1 ✕ Boghvedepasta (DK2149)
Mere om retten

Vores ragout med lyst kød eller på italiensk, Ragú di carni bianche, er en blanding af kylling, kalkun og kanin. Det lyse kød er dejligt mørt og kan bruges i kombination med både pasta, ris eller kartofler. Vi har valgt at kombinere den med boghvedepastaen, som smager skønt til.

Vi foreslår, at du blander tomatsovsen med den lyse ragout og vender boghvedepastaen i sovsen, når den er kogt halv mør. Når pastaen koger færdig i sovsen, får hele retten en dejlig, cremet konsistens.

TIP: Server retten med dine yndlings-krydderurter på toppen. 

Sådan gør du

Hæld glassenes indhold i gryder og opvarm retterne under omrøring i ca. 10 minutter.

Pastaen koges 6-8 min. i rigeligt, letsaltet vand. 

Kog eventuelt pastaen halvt mør i vand og kom den derefter op i gryden med tomatsauce. Lad den simre mør i den lækre sovs. Pastaen suger den gode smag ekstra til sig og retten får en skøn konsistens. Ellers server retten som på billedet.

TIP: Tilføj godt med revet parmesanost.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
Ragú di carni bianche

INGREDIENSER: Kyllingekød (27%), kaninkød (27%), tomat, kalkunkød (19%), løg, vin, ekstra jomfru olivenolie, selleri, gulerod, salt, krydderier.


Sugo di pomodoro alle olive

INGREDIENSER: Hakket tomat* 81%, Oliven* 10%, Ekstra jomfru olivenolie*, Kapers i eddike*, Salt, Persille*, Hvidløg*, Chili*, Peber*.

Kan indeholde selleri.

* = Økologiske ingredienser.


Boghvedepasta

INGREDIENSER: Økologisk boghvedemel, vand.

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom