GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

XL bolognese med karryris og olivenolie

4-5 portioner / ca. 1580 g

Portioner

Klar på

209 kr.

1 stk. svarer til 4-5 portioner / ca. 1580 g

XL Bolognese

Bonzo XL Bolognese indeholder 680 g og er en mild udgave af den velkendte bolognese. Vi har hakket, snittet og tilberedt det hele, så det eneste du skal gøre er at tilføje dine favorit krydderier og varme retten op.

Basmatiris med mild karry

Basmatiris med mild karry er hentet fra Italiens sydligste del, hvor indflydelsen fra det arabiske køkken er tydelig. Nyd den aromatiske ret og få den indre varme!

Ekstra Jomfru Olivenolie

Olien er 100% italiensk og økologisk. Den er lavet ved hjælp af koldekstraktion af klassiske olivensorter. Den lette og frugtige smag giver dine retter en skøn smag og aroma uden at dominere.

Det har aldrig været lettere at servere en omgang bolognese. Det eneste du skal gøre er at tilsætte krydderier, varme retten op og koge risene efter anvisningen på pakken – velbekomme!

  • 1 ✕ XL bolognese (DK2279)
  • 2 ✕ Basmatiris med mild karry (DK1616)
  • 1 ✕ Ekstra jomfru olivenolie (DK2118)
Mere om retten

Der er god grund til, at bolognese er en af danskernes fortrukne hverdagsretter. Men har du ikke lige tiden til at hakke og snitte, så prøv i stedet vores alternativ. Så kan du både nå at servere et lækkert, mættende måltid og køre børnene til fritidsaktiviteter.

TIP: Dryp den italienske ekstra jomfruolivenolie over risene, så får de en dejlig smag og klistrer ikke sammen.

Sådan gør du

Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Basmatiris med mild karry:

1) Bring 650 ml vand og evt. 2 spsk. olivenolie i kog i en gryde.

2) Tilføj posens indhold og lad det simre ved medium varme i 1 minut. Tilføj evt. lidt kogende vand for blødere konsistens.

3) Læg låg på og lad det simre i ca. 12 minutter, til størstedelen af vandet er absorberet. Smag til og tilsæt evt. krydderier.

Tilføj evt. 1 eller 2 spsk. varmt vand før servering og dryp med en anelse smør eller olie.

Opbevaring

Holdbarheden er minimum 6 måneder, men ofte over 12 måneder. Se datomærkning på produkterne.

Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Retten indeholder
XL bolognese

INGREDIENSER: Vand, hakket kød 20% (grisekød, oksekød, brødkrummer (hvedemel*, hvedestivelse*, salt, gær)), tomatpuré 20%, tomatkoncentrat 8%, løg, modificeret majsstivelse, eddike, sukker, salt, solsikkeolie, urter og krydderier, grøntsagsbouillon (salt, stivelse, maltodextrin, naturlig aroma (selleri*), sukker, solsikkeolie, urter og krydderier (selleri*), ristet sukkersirup, porre, rosmarinekstrakt), næringssyre, citronsyre.

*Allergener


Basmatiris med mild karry

INGREDIENSER: Basmatiris (89%), vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste sellerifrø, hvidløg), rosiner (2%), karry (2%), tomater, gulerødder, peberfrugt, kokos, løg, porrer, gurkemeje, purløg, hvidløg.

Kan indeholde spor af gluten, mandler, hasselnødder, soja og sesamfrø.

Basmatiris med mild karry


Ekstra jomfru olivenolie

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom