GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Kødboller

Bonzos kødboller – færdigretten familien holder af

Bonzos Kødboller i tomatsovs med pasta er sagen i enhver familie. Det er præcis, som vi ser det i den berømte Disney tegnefilm Lady og Vagabonden – en skøn tallerken med spagetti, tomatsovs og kødboller. Så bliver det ikke meget bedre.

Hvis du selv laver kødboller, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvordan du gør. De kan blive tørre og hårde, på trods af tomatsovsens hjælpende væde.

Kødboller skal være saftige og smagfulde i sig selv. Det bliver de ved at sammensætte kødfarsen, kødbollerne laves af, på den helt rigtige måde og krydre dem, uden det bliver for meget.


BONZOS KØDBOLLER ER LAVET AF DE BEDSTE RÅVARER

Hos Bonzo er vores kødfars friskhakket oksekød, hvori vi blander lidt brødkrummer, lidt planteprotein og krydderier, så vi får en skøn saftig fars, som holder på væden. Det giver den berømte skønne saftige kødbolle, som alle er så vilde med hos Bonzo. Bonzos kødboller er kun krydret med lidt oregano, salt og peber. Helt enkelt. Sådan som Tante Bonzo altid lavede sine kødboller- og som generationer før hende gjorde.

Tomatsovsen er en klassisk tomatsovs med basilikum, som understreger smagen i kødbollerne og gør pastaen delikat at spise.

BØRNENES FAVORIT

Kødboller i tomat er den perfekte, klassiske simreret, hvor henkogningsprincippet udnyttes optimalt, idet kødbollerne får lov til at ligge i tomatsovsen og trække. Hermed forbliver færdigretten saftig og fyldt med smag.

Børnene er vilde med Bonzos kødboller, og de spiser, til der ikke er mere tilbage!

kødboller med basmatiris med karry bonzo måltider

kødboller fra bonzo

TI KORTE MINUTTER FRA GLAS TIL TALLERKEN

Bonzos kødboller tager kun 10 minutter at tilberede. Server kødbollerne sammen med Bonzos Sidedish – der er mange lækre muligheder at vælge imellem. Prøv for eksempel at servere kødbollerne med Bonzos Majspasta – glutenfri, vegansk og økologisk. Det tager mindre end 10 min at koge dem ”al dente”, og sammen med kødbollerne i tomatsovs er livretten serveret for familien.

Tilbehøret behøver ikke altid at være pasta – så prøv også en skøn gang Bulgur-Quinoa Mix fra Bonzo Sidedish. Det er en rigtig god variant – mættende og super sund.

Bonzo Sidedish er en serie af tilbehør, som blot tager 10 minutter at tilberede. Hele serien af Bonzo Sidedish er økologisk og vegansk.

Prøv at servere Bonzos Arrabiata med chili sammen med kødbollerne. Så får retten en helt ny spændende vinkel. Det er superlækkert, og du kan variere med hele striben af Bonzos lækre simreretter.

Færdigretter fra Bonzo kan kombineres – vegansk sammen med kød – eller rene veganske retter.

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.