GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 
.

Måltidskasser til enhver smag

Altid Let & Lækkert på lager

UDEN BINDING. MED RABAT.

Bestil som abonnement og få 20% hver gang.
Hvor mange personer er der til i en måltidskasse?

Hver kasse indeholder måltider til 2-3 voksne eller 2 voksne og 1-2 børn.

De forskellige måltidskasse indeholder mellem 3-5 forskellige måltider i alt, som du kan fordele ud på ugen.

Kan jeg sammensætte mine egne måltidskasser?

For at gøre det nemt for dig, har vi sammensat nogle af vores mest populære måltider i vores måltidskasser. Hvis du har en favorit eller hellere selv vil samle en pakke, kan du klikke på vores sortiment og frit blande en kasseblandt alle vores produkter.

Kan jeg få måltidskasser på abonnement?

Bonzos måltidskasser, og alle øvrige produkter, kan købes på abonnement. Læg blot de ønskede produkter i kurven, gå til kurven og vælg hvor ofte, du ønsker dine måltider leveret. Nemt og ingen binding.

Samme indhold hver gang

Med vores måltidskasser får du alt hvad du behøver for at kunne sætte skønne måltider på bordet hver dag. Vi har samlet vores populære retter i en række forskellige kasser, så du har et skønt udvalg til ugen. 

ABONNEMENT SERVERET MED 20% RABAT. HVER. GANG.

1) Vælg din måltidskasse.

2) Gå til kurven.

3) Vælg mellem enkeltkøb eller abonnement med 20% rabat hver gang – helt uden binding.
Du kan til enhver tid afmelde eller ændre dit abonnement.

Forskelligt indhold hver gang

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.


Her får du svar på de mest spurgte spørgsmål om måltidskasser

Kan jeg få måltidskasser på abonnement?

Bonzos måltidskasser, og alle øvrige produkter, kan købes på abonnement – helt uden binding. Læg blot de ønskede produkter i kurven, gå til kurven og vælg hvor ofte, du ønsker dine måltider leveret. 

Når du bestiller din mad som abonnent, får du en fast rabat på 20 % inklusiv gratis fragt, når du bestiller for mindst 295 kr.

Kan jeg sammensætte min egen måltidskasse?

For at gøre det nemt for dig, har vi sammensat nogle af vores mest populære måltider i vores måltidskasser. Hvis du har en favorit eller hellere selv vil samle en pakke, kan du klikke på vores sortiment og frit blande en kasse blandt alle vores produkter. Du kan altid vælge at få kassen leveret fast som abonnement og få 20% – helt uden binding.

Hvor meget koster en måltidskasse?

Du kan købe en måltidskasse fra 347 kr. for en Single Måltidskasse Vegan, som er den billigste. I modsatte end har vi en Keto Gourmetkasse til 796 kr. og naturligvis en masse af andre derimellem.

Hvordan leverer I måltidskasserne?

Vi har aftale med landets førende fragtfirma, der sikrer en hurtig levering af din måltidskasse til hele landet inden for tre dage. Hele 98% af tiden oplever vi, at vores kunder modtager deres bestilling dagen efter, hvis bestillingen er foretaget inden kl. 12.
Maden bliver pakket sikkert, og du kan vælge at få den leveret til døren eller med aflevering til en ønsket pakkeshop nær dit hjem eller arbejdsplads.

 • Levering til pakkeshop: 39 kr.
 • Levering til erhverv: 53 kr.
 • Levering til døren 65 kr.

Hvis du bestiller for mindst 295 kr., får du gratis levering.

Hvilke typer måltidskasser findes der?

Lige nu tilbyder Bonzo 17 forskellige måltidskasser. 

 1. Single måltidskasse Vegan 347 kr.
 2. Italiensk måltidskasse 372 kr.
 3. Suppekassen 372 kr.
 4. Vegansk familiekasse 372 kr.
 5. Familiekassen 372 kr.
 6. Keto måltidskasse 375 kr. 
 7. Plantekassen 376 kr.
 8. Børnekassen Vegan 387 kr.
 9. Single måltidskasse 396 kr.
 10. Børnekassen Classic 415 kr.
 11. Campingkassen  460 kr.
 12. Studiekassen Classic 484 kr.
 13. Studiekassen Vegan 484 kr.
 14. Forrådskassen 584 kr.
 15. Vegansk forrådskasse 584 kr.
 16. Weekendkassen 676 kr.
 17. Keto Gourmetkassen  796 kr.

Bonzo har udviklet forskellige typer måltidskasser, der passer til forskellige præferencer. Vi arbejder altid på at komme op med nye måltidskasser og lytter til, hvad vores kunder ønsker.
Har du nogle forslag, så skriv gerne til os på info@bonzo.dk.

Hvordan skal maden opbevares?

Bonzos mad er konserveret helt uden kemi, men ved en gammeldags metode, som kaldes henkogning eller via frysetørring. Det betyder, at maden ikke behøver at være på køl.

Maden kan opbevares ved ved stuetemperatur, uden at det får direkte sollys.

Hvor længe kan maden holde sig?

Som tommelfingerregel kan Bonzos mad holde sig i 12-36 måneder. Men tag et kig på holdbarhedsdatoen, der er tydeligt markeret på indpakningen.

Når først indpakning er brudt, skal maden være på køl og spises inden for 3-4 dage – uanset om du blot har åbnet glasset og taget noget af maden, eller har tilberedt maden. Du kan sagtens lave maden, og spise det i dagene efter.

Kan det betale sig med måltidskasse?

Prisen på et måltid i de forskellige måltidskasser ligger fra 35 kr. per måltid. Derudover sparer du tid på indkøb og tilberedning. Maden tager mellem 10-30 minutter at tilberede og passer sig selv, så du kan bruge tiden bedre, til det der passer dig. Og det faktum er årsagen til, at mange vælger at købe måltidskasser, fordi de mener, at det godt kan betale sig. De får velsmagende mad, de kan servere på kort tid uden store anstrengelser.

Hvor mange personer er der til i en måltidskasse?

Hver kasse indeholder måltider til 2-3 voksne eller 2 voksne og 1-2 børn (med undtagelse af vores singlekasser). De forskellige måltidskasser indeholder mellem 3-5 forskellige måltider i alt, som du kan fordele ud på ugen.

Hvad hvis maden bliver leveret, når jeg ikke er hjemme?

Du kan enten vælge at få din mad leveret til en nærliggende pakke-shop. Alternativ, så kan du skrive en besked, når du bestiller, hvis fragtfirmaet må stille din bestilling i garagen eller foran døren. 

Hvem passer måltidskasser godt til?

 • Familier – Ikke overraskende er vores familie-måltidskasse særligt populær. Du får en børnevenlig måltidskasse med retter, der passer både til voksne og børn.
 • Singler – Bonzo er lækker mad, der er nemt at lave for singler, der oftest laver mad til én person. Med minimal tilberedningstid i køkkenet bliver madlavning en hurtig overstået begivenhed, der til gengæld smager himmelsk.
 • Par – Hvem skal stå for maden i dag? Bonzos måltidskasser er som skabt til par, da mange retterne er store nok til at to personer bliver mætte. I kan vælge mellem mange forskellige måltidskasser og måltider.
 • Bofællesskaber – Er I et større kollektiv, der spiser sammen er Bonzo en god måde at nemt tilberede forskellige retter, så der både er mad til dem der foretrækker veganske retter, og dem der gerne gerne vil spise forskellige typer kød. Med Bonzo spiser du nemt varieret, samtidig med at du slipper du for alt besværet med at handle ind og tilberede forskellig mad hver dag.
 • Folk der elsker udendørsliv – Bonzo er langtidsholdbar og standhaftig mad, der passer perfekt til campingturen, vandreturen, cykelturen eller til bålmad ude i naturen. Det kan nemt varmes op i en trangia eller gryde over bål, og kræver kun vand, hvis du laver one post.
 • Motionister, træning udøvere og vægtvogtere – Bonzo gør det nemt ikke at lave for meget mad, eller rationere, så der er mad til flere dage. Derudover kan du også nemt følge en ketokur med vores to forskellige keto måltidskasser.
 • Studerende – At spise lækkert behøver ikke koste en formue. Et måltid i vores studie måltidskasser koster ca. 27- 40 kr. stykket, og er altså billigere end en pizza og oftest billigere end en sandwich. Til gengæld får du også en mere rig smagsoplevelse, end hvis du spiser pasta med tun eller rugbrød med leverpostej.
 • Veganere – Bonzos veganske måltidskasser gør det nemt at være veganer. Med fem forskellige muligheder for at vælge mellem forskellige veganske retter, er en vegansk måltidskasse en god allieret at have i køkkenet til dage, hvor du vil spise lækkert uden kompliceret madlavning.
 • Dig, der elsker italiensk mad. Tag en bid af Italien med vores italienske måltidskasse, og lad italien komme til dig. Du får tre klassiske retter, der normalt ville skulle stå og simre, for at frembringe den rigtige italienske smag. Det har vi gjort for dig, og du kan derfor servere et lækkert italiensk mad på blot 10 minutter.

Alt i alt, så kan du med Bonzo finde nøjagtig den måltidskasse til dig og dem du bor sammen med. Alt maden er af højeste kvalitet fra lokalt landbrug, og bliver lavet af passionerede kokke under skarpt opsyn for at sikre, at maden smager perfekt – hver gang.

Resten af teksten, er det tekst, der er i rul ned menuer.

Der var tre spørgsmål, som jeg har indflettet med de andre spørgsmål.

Hvordan skiller Bonzo sig ud fra andre måltidskasser

Måltidskasser er en del af en ny bølge og tendenser, hvor vi i højere grad ønsker at bruge mindre tid på praktiske gøremål – herunder planlægning af mad, indkøb af mad, og til dels at lave maden. Og hvis vi skal lave noget nyt, skal det helst være så nemt som muligt. Bonzos måltidskasser er det bedste fra alle de verdener.

Den traditionelle måltidskasse giver dig mad til nogle dage og til nogle personer med råvarer, der skal laves inden de udløber. Maden kommer med ofte meget simple anvisninger og let at følge opskrifter.  Men er det også nemt, når du har haft en dag med at aflevere og hente børn, og også selv taget på arbejde, og et ønske om at tage en tur i fitness centeret inden du går i seng? 

Vi har gjort det nemt. Bonzos retter er hhv. frysetørret eller henkogt, som betyder at maden er tilberedt på en måde, der gør maden langtidsholdbar, uden der er tilført kemikalier. Læs mere om de to tilberedningsmetoder, ved at følge linket i brødteksten under overskriften.

Du bestiller nogle retter. De bliver leveret inden for 1-3 dage. Du beslutter hvad du vil spise, og hvornår du vil spise det. Alt maden kræver under 5 minutters “tilberedning”, men indeholder sunde ingredienser, du slipper for at skulle skrælle, skrubbe eller skære. Det er vitterligt maden i en gryde, eller vand i en gryde, og derefter maden. 

Vi er stor fan af de mange forskellige måltidskasser, og mener der er mange spændende muligheder på markedet. Men til den moderne familie, der gerne vil spare tid på at lave mad, men også skrue lidt ned for forbruget af take-away har Bonzo fundet et hul i markedet. Vi håber, at du vil prøve vores måltidskasser som et supplement til din eksisterende løsning. Vi er ikke et abonnements-måltidskasse, men en behov måltidskasse. Du skal ikke stresse over, at du har bestilt mad, der skal laves inden for en bestemt dato, for at ikke smide god mad god ud.

Vores mad er ikke unægtelig ikke lige så Instagram-venlig som vores konkurrenters mad. Det ved vi godt. Men hop ind på TrustPilot og læs hvad andre madglade kunder, har sagt om vores mad. Ikke hvordan den ser ud, men hvordan den smager, og hvor nemt, det er lave lækkert mad.

Måltidskasser til 7 dage

Få varieret mad leveret til en hel uge, uden at bekymre dig om indkøb eller udløbsdato. 

Uanset om du arbejder hjemme eller på kontor, er det rart at kunne planlægge sig ud af aftensmaden, så der er plads til fleksibilitet. En ting er at bestille take-away hver dag. En anden løsning er at spise rugbrød i syv dage. Ingen af disse muligheder er at foretrække.

Vi vil gerne præsentere vores tilbud på måltidskasser til 7 dage, der kan supplere weekendkassen, så du har mad nok fra mandag til søndag.

Måltidskasser med mad til 7 dage til singler

Hvis du er single, så har vi to løsninger. En single classic måltidskasse eller en single måltidskasse med vegetarretter. Hver kasse kommer med mad til 8-12 måltider, afhængig af din sult. Men begge egner sig godt som måltidskasser til 7 dage. Alt maden i kasserne tager blot mellem 10-20 minutter at lave.

Måltidskasser med mad til 7 dage til ene-forældre

Er du ene-forælder og skal også sørge for maden til et eller flere børn, så har vi også en løsning hertil, i form af at kombinere to forskellige måltidskasser, så der er nok til alle ugens syv dage. Det er kombinationen af forrådskassen og Den italienske kasse. Samlet får du 8 måltider til 2-3 personer, og dermed nok til aftensmad til hele ugen, også til frokost til en dagene i weekenden.

  Alle måltiderne kan anrettes på godt 15 minutter, så du nemt kan komme videre med andre opgaver.

  Måltidskasser med mad til 7 dage til familie

  Er I to, der har en travl uge og har børn, der også skal have noget ordentlig at spise, så har vi også en løsning til jer.

  Måltidskasser er en fremragende måde at reducere madspild?

  Bonzo sætter madspild på dagsordenen på spisebordet.

  Når du køber Bonzos mad, skal du ikke være bange for, om du når at spise maden. Den er langtidsholdbar. Dermed undgår du en af de typiske årsager til madspild, nemlig mad, der bliver for gammelt, fordi man ikke når at spise det. Det er især grøntsager, der udløber, hvorfor også veganere kan nyde godt at bestille Bonzos måltidskasser.

  Her kan du læse mere om Bonzo og bæredygtighed.

  Er det blevet tid til, at du skal vælge din første måltidskasse?

  Se hele udvalget her.

  VORES KUNDER SIGER...

  0
  DIN KURV
  • Kurven er tom