GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Sund fastfood – Nemme retter til køkkenet, der tager ca. 10 minutter at lave

Denne artikel er til dig, der leder efter en løsning til de dage, hvor din aftensmad skal være klar på din tallerken uden alt for meget forberedelse.

Sund fastfood – Nemme retter til køkkenet, der tager ca. 10 minutter at lave

Hvad kommer du til at læse om?

I Danmark vil vi gerne spise sundt

I Danmark vil vi gerne spise sundt. Men vi vil helst ikke bruge for meget tid i køkkenet. Det er derfor ikke mærkeligt, at take-away scooterne fylder hvert et gadebillede, for at levere mad, pizza og sund fastfood til den sultne befolkning.

Sund mad er dog ofte forbundet med rivejern, råkost og både hårdt arbejde, meget opvask, og ikke altid det mest spændende mad.

Det kan godt være det er sundt, men minder mest om sund slowfood. 

Men der er alternativer til at bestille sund fastfood ude fra, som du altid kan have i køkkenet.

Her får du en liste med idéer til retter, der er sunde og kan laves på blot 10 minutter.

One Pot retter som et sundt alternativ til fastfood

Cous cous alene er lige så kedeligt spise, som det er at slikke på frimærker. Men hvis man krydrer dem godt, får du en spise, der er rig på smag, med lavt sukker- og fedtindhold.

Med et strøg af Italien, kan du vælge mellem tre forskellige one pot retter med couscous, der har et højt indhold af protein og B-vitaminer, som hjælper din krop med at omdanne måltidet til energi.

Couscous er et sundere alternativ til pasta og ris, og med vores couscous one pot, tager det kun 15 minutter at lave. Det er hurtigere, end det tager, for de fleste at beslutte sig for, hvad de skal spise. Og så har vi slet ikke snakket om, hvor lang tid det tager at få maden leveret. 

Levering af Bonzo one pot er til gengæld nemt. Du hælder maden fra en gryde til en tallerken, og leverer den fra køkken, til der, hvor du vil spise. 

Ikke noget med at kigge på GPS trackeren for at følge, hvornår din mad kommer, eller om dit bud er faret vild (igen). 

Laver du Bonzo mad, er det i sandhed sund fastfood og en god løsning til en hurtig frokost eller nem aftensmad.

Supper som sund fastfood – perfekt til frokost eller en let aftensmad

Supper er lig med sundhed. Det er ikke nødvendigvis nemt at lave, hvis man skal lave det for bunden. Vores supper er lavet i køkkener af passioneret kokke. 

Supperne er sprængfyldt med lækre sunde ingredienser, krydderier og en masse tålmodighed og timer i køkkenet, hvor smagen virkelig trænger ind. 

Det slipper du for at gøre, hvis du bestiller mad fra Bonzo. 

Du skal bot hælde suppen op i en gryde, skrue op for komfuret og vente godt 10 minutter, til suppen har den temperatur du vil have.

Bon appetite!

Vælg mellem en af vores supper fra glas.

Kun 3? Nej, nej… der er selvfølgelig flere end de tre supper at vælge imellem.

One Pot supper – Italiensk mad med stor I (for incredibile)

Vi har derudover også one pot fire supper, hvor du blot skal tilføje lidt olie og vand, og så ellers sætte uret til 30 minutter, mens suppen står og simrer. 

Kunne du have nået, at hentet en salat på den tid? Ja, måske. Men nu har du lækker suppe til to dage, eller til to personer, til under den pris, du ville have betalt for at få noget sundt mad leveret.

Du kan vælge mellem fire typer sunde one pot supper.

Ragout, bolognese og bønneretter

Du er fast besluttet på, at du ikke også i dag bestiller take-away mad – også selv det er sund mad. Men køleskabet er måske ikke rig på inspiration eller indhold. 

Lidt salat og andet grønt kigger dovent tilbage fra grøntsagsskuffen. Du kunne godt tænke dig, at supplere det op med noget varmt? Men du gider ikke til at lave noget. 

Til de dage, gælder det om at have en nogle lækre glas med italienske retter, du hurtigt kan lave lige ved hånden. Her får du nogle eksempler, som nemt tangerer hvad end sund fastfood, du har fundet online.

En ragou al paccantino, som er en ret fyldt med auberginer. 

En funghi con pomodori er en italiensk ret med svampe og tomater, der kan spises med noget fuldkornsbrød, du har toastet.

Eller hvad med en lækker ungarsk oksegullasch uden fløde og uden bacon, der gør den traditionsrige ret sundere. 

Da sundhed og hastighed er vigtigt for dig, kan du også vælge imellem chili con carne eller chili sin carne. Rig på bønner og grøntsager, er denne klassiker uundværlig i køkkenet, til dig, der mangler sunde alternativer, når du ikke har lyst til at lave et stort måltid selv.

Afsluttende kommentarer

Der er mange gode muligheder for at få leveret sund fastfood lige til døren. Vi er selv store fan af hjemmeleveret mad. Men vi er også godt klar over, hvor meget tid der faktisk gå på at finde ud af hvad man vil spise, og så vente på maden ankommer.

Vi håber, at du med denne liste kan se en fordel i at have nogle Bonzo retter i køkkenet, til de dage, hvor du per automatik vil bestille noget mad, der passer til din sunde livsstil. 

Klik over og find dine første one pot retter, du vil prøve, i vores sortiment.

  • fuldkornspenne pasta med ragout al paccantino fra bonzovegansk ragout al paccantino

    Fuldkornspenne med Ragout al Paccantino

    2-3 portioner / ca. 1350 g

    129 kr.
    Tilføj til kurv

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom