GRATIS FRAGT ved køb for 299 kr. |  LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Hvad skal vi spise til aftensmad?

En guide til hvordan du slipper for at stille spørgsmålet i fremtiden, ved at være forberedt med mad der hurtigt kan tilberedes.

hvad skal jeg spise til aftensmad hurtig tilberedning

Hvis du er kommet hertil for at finde en opskrift eller forslag til din aftensmad i dag, kan vi desværre ikke hjælpe dig i aften. Vi har mad du kan spise til aftensmad, som ikke kræver en svær opskrift eller lang tid i køkkenet. Det kan være hos dig om 1-3 dage. Men… hvis du fanger dig selv i at spørge internettet ofte efter inspiration til din aftensmad, bør du læse videre.

Bonzo er en fremragende plan B, når der ikke er lagt en plan for aftensmaden. Og vores erfaring og mange af vores kunder fortæller os, at vi hurtigt bliver plan A, helt uden at du skal spørge internettet: “Hvad skal jeg spise til aftensmad i dag?”. Det er faktisk mere typisk, at familier spørger internettet om hjælp med spørgsmålet: “Hvad skal vi spise til aftensmad i dag?”.
Et godt bud er lækkert mad fra Bonzo, der er nemt og hurtigt at anrette, og der findes helt sikkert en ret, som hele jeres familie vil elske.

Når du ikke ved, hvad du skal spise, eller hvad du vil lave af mad

Takeaway er blevet mere og mere populært de seneste par år. Det skyldes nok en kombination af, at vi gerne vil bruge mindre tid på hele aftensmaden. Her tænker vi indkøb, madlavning og rengøring. Bestiller du takeaway, fjerner du alle tre punkter, men får også lov til at betale en højere pris for maden, end hvis du laver det selv.
Men som du kan se længere nede, viser undersøgelser om madvaner, at det kun er 29 %, der prioriterer, at aftensmaden helst skal være billig. Vi prioriterer altså først og fremmest hastighed og muligheden for at have vores mad klar så hurtigt som muligt. Og sådan har flertallet det ifølge en undersøgelse foretaget af Landbrug og Fødevarer i 2019.
Her viser undersøgelsen, at 64 % først og fremmest foretrækker, at det de skal spise, skal være hurtigt at tilberede (og kun 6 % ser det vigtigt, at maden holder dem slank).

Hele 54 % bruger i gennemsnit også under 30 minutter på at lave aftensmad. Skal vi formode, at du også gerne vil spare tid på maden, og endda også tid på at tænke på hvad for noget mad du skal have?

En løsning til de dage, hvor du ikke har planlagt aftensmad

Hvad du har brug for, er mad du kan købe og opmagasinere, uden at bekymre dig om at det bliver dårligt. Mad som smager lækkert, og hvor du med en stor sandsynlighed rammer noget, som alle i familien kan lide, og som kan være klar på 10-15 minutter og være sundt. Hvis du tror, at dette lyder for godt til at være sandt, så tro om igen. Svaret ligger i mad, der er blevet henkogt og derefter pakket, så det er langtidsholdbart, hvor kvaliteten og friskheden bibeholdes.

Hemmeligheden ligger i, at man fjerner alt vand og alt luft. Uden vand og luft, går maden i dvale, og der kan ikke gro bakterier. Det betyder, at du trygt kan bestille en måltidskasse med en bred vifte af mad i april, og opbevare det mad, du ikke får spist i køkkenskabet. Når du så flere måneder senere på en våd, grå og stormfuld mandag i januar igen vil forhøre internettet om, hvad du skal have at spise, vil du huske, at du allerede har mad i huset. Mad du kender, og som du godt kan lide og kan tilberede på ingen tid.

aftensmad til 1 bonzo færdigretter henkogning frysetørring

Hvis bare afklaring af hvad man vil spise, kunne klares med ét spørgsmål

En ting er, at du ikke ved, hvad du vil spise til aftensmad. Men en ting er, hvad du har lyst til at spise. Det er en helt anden sag, hvad du har lyst til at kokkerere. Det kan godt være, at du pludselig får lyst til peking and. Men du ved, at det er ret dyrt hos den lokale kinesiske restaurant. Og tilberedning tager faktisk hele to dage og involverer med næsten 100 % garanti, at du skal på jagt efter en and samt i en specialbutik for at finde tilbehør. Glem det. Når du ikke ved, hvad du vil have at spise, gælder det om være smart og fremsynet.

Hvilke retter kan man altid spise, også selv om man fik noget lignende dagen før?

Pasta er en vinder – især hvis den er lækkert krydret

Klikker du ind på vores sortiment og søger efter pasta, vil du se et stort udvalg af nøje håndplukkede pastaretter, der hverken tager plads i skabet, men til gengæld tilbyder en stor varietet til de dage, hvor du ikke ved, hvad du skal spise. Hvorfor nøjes med rester, mærkelige kombinationer eller hurtig optøet mad fra fryseren – eller rugbrød (Rugbrød igen? Det er tredje gang, vi får det i denne uge.).
Gør det nemt for dig og din familie. Inkludér Bonzo i jeres madplan. Det passer ideelt til de dage, hvor I gerne vil bruge tid med hinanden og mindre tid på madlavning.

Afsluttende kommentarer

Det er meget normalt at spørge internettet om hjælp til, hvad man skal spise. Der er desværre ingen undersøgelser om udfaldet. Køber folk noget nyt, bestiller de mad udefra fra restauranter, de kender, eller bikser de noget sammen fra køkkenet. Hvad vi ved er, at vi har kunder, der før har spurgt nettet, som nu har en løsning – Bonzo mad i køkkenet – (også) til de dage, hvor de ikke ved, hvad de skal spise til aften.

 • bolognese med pappadelle pasta nem mad fra bonzo måltiderklassisk bolognese fra bonzo

  Bolognese med Pappardelle

  2-3 portioner / ca. 1320 g

  124 DKK
  Tilføj til kurv

Følg Bonzo på Instagram

VORES KUNDER SIGER...

 • God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.

  - Nadja
 • Bonzo laver nogle vildt lækre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.

  - Nabbed
 • Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mættende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)

  - Christopher
 • Har lige smagt min første ret. Bolognese med rødbede pasta. Har selv tilføjet bønner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lækkert!

  - Mette
 • Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skønneste majspasta med kødboller. Hurtigt og lækker mad på ingen tid.

  - Søren
 • Hurtig levering og virkelig dejlig mad. Gør det nemt få noget ordentlig mad i en travl hverdag.

  - Caroline

Vil du modtage vores spændende nyhedsbrev?

Du får masser af gode tilbud, tips og tricks om sund mad, opskrifter og inspiration til nem hverdagsmad.

Tak for din tilmelding! Du kan se frem til spændende nyheder, opskrifter og konkurrencer fra Bonzo direkte i din indbakke.

0
DIN KURV
 • No products in the cart.