GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Nem aftensmad – Bonzos mad er også ret nemt at lave

Gem skyldfølelsen. Hvis du foretrækker at lave nem aftensmad, så velkommen til flertallet. Må vi introducere en nem løsning til nemt aftensmad?

nem aftensmad hurtigt

I denne artikel bliver du introduceret for nogle retter, der kan laves på hhv. 15 minutter og 30 minutter, uden du vel at mærke skal forberede eller nødvendigvis være i køkkenet, mens maden gør sig selv klar. 

Lad os starte i Italien, som er på en tredjeplads af danskernes favoritdestinationer, kun overgået af Spanien og Tyskland.

Bonzo har specialiseret sig i nemme pastaretter, du kan lave til aftensmad – enten for sig selv eller med tilbehør. Her er de tre mest populære retter i 2021.

Nem aftensmad fra Italien 1

Der er kommet mere fokus på miljøet, hvorfor det ikke er en overraskelse, at denne lækre kombination af vores populære arrabiata med tilhørende majspasta er den mest populære pastaret.

Skal aftensmaden være hurtig og nem, er dette helt sikkert et godt valg. 

Du kan sætte gaflen i maden efter kun 15 minutter, og står kun tilbage med to gryder der skal rengøres.

Nem aftensmad fra Italien 2

Risotto smager lækkert og er enormt tilfredsstillende at spise. Desværre er det også ret tidskrævende, såvel som kræver næsten konstant opmærksomhed. Vi har gjort forarbejdet for dig.

Fyld 750 ml vand i en gryde og få det op at koge. Hæld derefter risotto i, og få serveret lækker risotto på under den halve tid af hvad det normalt tager.

Nem aftensmad fra Italien 3

I denne pakke med vegansk bolognese finder du krydret spaghetti, som vi her har sat sammen med den veganske bolognese simreret. En perfekt kombination af pasta fra Syditalien og sauce fra Norditalien. Dette er en klar opgradering fra den klassiske pasta med ketchup, som mange studerende vælger at spise.

Nem aftensmad fra Frankrig 1

Trofiette med Axoa. Luksusbolognese fra Baskerlandet med blandt andet kalvekød og Piment d’Espelette, som er en særlig aromatisk paprika, du også kan finde i specialbutikker i Danmark. Retten indeholder kalvekød, rød og grøn peber og en lang række grøntsager, råvarer og krydderier, der giver dig en frisk og naturlig smag. Dette er et solidt måltid, der ville tage timer at lave, hvis du skulle lave det selv. Se blot på den komplette liste med ingredienser, hvis du følger linket til retten.

Nem aftensmad fra Frankrig 2

Gullasch betegnes som Ungarns nationalret. Den er rig på smag, og mætter som hvis farmor havde lavet det. Gullasch er også en nem aftensmad, der kan indgå i en keto kur, grundet sit høje proteinindhold fra hele 72 % oksekød i tern.

Kan evt. komplementeres med pasta eller kartoffelmos fra Bonzo, eller hvad du har i skabet, der stadig sikrer, at du har mad klar efter blot 15 minutters tilberedning.

Nem aftensmad fra Frankrig 3

Den sidste anbefaling til en en nem aftensmad er også børnevenlig. Vores ret med kødboller i en lækker tomatsauce, er ideel som en hurtig aftensmad, som de fleste børn vil elske. Gryden skal blot varmes op i en gryde i ti minutter, hvor du nemt kan have en gryde, der koger pasta ved siden af. 

Spis en klassisk italiensk ret, der er ret nem at lave til aftensmad.

Alle retterne kræver enten kun vand eller olie, og kommer med de korte og nemme at følge anvisninger. 

Afsluttende kommentar

“Det tager kun fem minutter at læse vores opskrift. Men vi vil så gerne have, at du bruger mindst en time på at handle ind og lave vores mad”. Dette kunne være mad-mantraet for mange kogebøger og hjemmesider med nemme opskrifter. 

Nem aftensmad er dog kun virkelig nemt, hvis hele processen er nem. Indkøb, tilberedning og opvask. Bonzo er nem aftensmad – uanset hvilken af vores retter med nem aftensmad du vælger.

Så hvilke af retterne vil du prøve først?

  • kødboller med basmatiris med karryitalienske kødboller i tomatsauce

    Kødboller med basmatiris

    2-3 portioner / ca. 1270 g

    129 kr.
    Tilføj til kurv

VORES KUNDER SIGER...

0
DIN KURV
  • Kurven er tom