GRATIS FRAGT ved køb for 379 kr.
LEVERING 1-3 DAGE I HELE LANDET 

Nem madplan inspiration til dage, hvor du ikke har lagt en plan

Hav altid mad ved hånden til de dage, du ikke har en plan A, men nu har en plan B, C, D, E, F …

nem madplan inspiration til nemme måltider

Madplaner for hele ugen er fremragende. Men hvad med de dage, hvor du uventet skal sidde i kø på vej hjem fra arbejde. Hvor supermarkederne mangler det man skal bruge, og det du troede, I skulle spise ikke er til at opdrive (“Jeg vil gerne bede om danske jordbær, og jeg er ligeglad med om det er december”).

De amerikanske spejdere har et motto, du kan tage til dig, når du står og skal lave mad men ikke aner, hvad du skal spise: Be prepared. 

Så vi kommer du til at læse i denne artikel:

Sådan er du altid forberedt på at kunne servere lækker aftensmad på ingen tid

NASA bruger meget tid med at lave simulationer, så de kan forudsige de problemer, der kan opstå og finde en løsning på dem, inden de opstår i rummet. Det giver god mening at være forberedt. 

Det samme kan du sådan set gøre i køkkenet, hvis uheldet er ude, og du ikke kan følge jeres madplan. Hvis du altid har mad til en plan B, som både og din familie måske endda foretrækker, så sparer du dig selv en masse bekymringer og stress.

Tricket ligger i at tænke som en prepper, uden dog at gå til ekstremerne. Men tanken bag tæller: Hav mad i huset, der kan holde længe og derudover også føles som en glemt skat, når du finder det frem. Lidt ligesom at finde en halvtredser skjult i et par bukser i slutningen af måneden, hvor dit dankort stædigt siger nej til alle dine forespørgsler. 

Det er den type mad, som Bonzo har, og det kan redde enhver afvigelse på en madplan i en travlt hverdag.

Husk at spise varieret og suppler gerne op med salat, fuldkornsbrød eller andet

Listen er fyldt med retter og produkter, du kan bestille og have i hjemmet, når du gerne vil spise lækkert, og ikke behøver at gøre andet, end at åbne dit køkkenskab, finde hvad du har brug for, højst 30 minutter inden du, og din familie vil spise. Størstedelen af retterne kan serveres til på spisebordet på 15 til 25 minutter.

Alle anbefalinger er fra vores egne produkter, men vi mener naturligvis ikke, at du udelukkende skal spise Bonzos mad. Af samme årsag, er de forskellige råd ikke prioriteret. Vi kommer heller ikke med en fem eller syv dages madplan, du kan følge. De skal ses som noget, du kan spise enkelte dag, og noget du kan have i huset, når madplanen bliver afsporet.

Basisvarer til en nem madplan uden faste dage

Pasta er for ofte forbundet med en hurtig uopfindsom og hurtig glemt middagsmad. Sådan behøver det ikke at være. Hvis du har pasta en eller flere gange i din madplan, så prøv Bonzos pasta, der ikke er den billigste, men heldigvis heller ikke smager som den billigste. Alle produkterne er økologiske.

  Du kan ikke leve af pasta, og der finde andre lækre alternativer, som kan tilføjes til stort set alle typer retter. I Danmark er vi begejstret for kartofler, og spiser ca. 40 kg. kartofler om året.  Men dansker spiser færre og færre kartofler, hvis man ser på de seneste 10 år

  Her er nogle af de produkter, du kan spise i stedet, som du trygt kan købe og have i dit køkken, til de dage, du ikke har lagt en madplan eller gider følge den.

   One-pot færdigretter der nemt kan indgå i en madplan

   Der er et godt citat, vi er stor fan af hos Bonzo: The Bitterness of Poor Quality Remains Long After the Sweetness of Low Price is Forgotten. Dette er også aktuelt, på de dage, hvor du bare skal have noget hurtigt, men desværre så også vælger noget mad, af lav kvalitet.

   Du kan købe færdigretter i supermarkedet, der koster en tyver, som du kan have liggende i fryseren. Og når du spiser dem, er du glad for, at du kan spise dig mæt for en tyver. Når du er færdig med at spise, fortryder du, at du kun betalte en tyver for “aftensmad”.

   Bonzos One-pot retter koster 64 kr stykket Men til gengæld er der også nok til to personer. De skal blot have 10-12 minutters kogetid, hældes på en tallerken, og evt. drysses med noget ost.Du kan nemt inkludere en bolognese, hvidløgsflûtte eller en simpel salat til.

   Bonzo har pt. hele 38 one pot retter at vælge imellem. Så der skulle være nok til at inkludere en eller flere i de næste ugers madplan, uden at du slipper for at spise det samme.

   Klik her for at se vores udvalg af lækre one pot retter.

   Brasserie forkælelse på madplanen – simremad, du kan lave på 20-30 minutter

   Når du skal finde retter, der kan indgå i din nemme madplan, skal du også give dig selv mulighed for, at spise lækkert. En gryderet er en klassiker, men tager ofte lang tid – men mindre der er andre, der har lavet den for dig. God mad, hvor du forkæler dig selv, behøver ikke at tage lang tid.

   Vi har 10 brasserie retter, der vil tage timer at lave, hvis du inkluderer indkøb, tilberedning og opvask. Retterne er lavet efter bedste henkogningsmetode, som dine bedsteforældre med stor sandsynlighed også gjorde det. Henkogning var en måde at opbevare mad, inden fryser blev allemandseje. Og det er ikke tilfældigt at man refererer til mormors gryder, som noget mad ud over det sædvanlige. Så her får du nogle ideer til din madplan med færdigretter, du kan have klar til servering på under 20 minutter, der smager som mormor eller farmor lavede det. 

   Du finder din favoritter, og køber dem til dit køkkenskab. På din ugemadplan eller månedlige madplan kan du så bare skrive “Brasserie forkælelse”, og se hvad du har i skabet den dag. 

   Hvis du ønsker mere struktur, så kan du altid definere bestemt hvilken ret, du ønsker at spise. 

   Når du har testet dine favoritter, kan du eksperimentere, og inkludere nogle brasserie-retter til din madplan, som du ikke har prøvet før. Måske finder du nogle nye favoritter.

   Hvilken type mad passer bedst til din nemme madplan?

   De fleste mennesker ser på en madplan, der inkluderer unødvendige mange indkøbsture, og planlægning af mad, i henhold udløbsdatoer på mad. Men som du kan se, kan du ved at inkludere henkogte- og frysetørrede retter, slipper let du og elegant uden om disse problemstillinger. 

   Der er hverken mangel på alternativer, men heller ikke et uoverskueligt antal måltider, du kan supplere din madplan op med.

   Vi håber, at du med denne gennemgang, har fået inspiration til at inkludere flere one pot retter og lækre brasseri-retter, der blot skal opvarmes i din madplan. 

   Du kan se vores samlede sortiment af mad, og derfra håndplukke (eller er det håndklikke?), hvilke produkter, du gerne vil prøve først.

   VORES KUNDER SIGER...

   0
   DIN KURV
   • Kurven er tom